- 18 Şubat 2011
- 408
- 390
- 303
- Konu Sahibi nane_molla
3 yıllık ilişkimizin ardından evlenip 3yılın sonunda kötü bir şekilde boşanma aşamasındayız. Öyle ki şu an bir iletişimimiz hiçbir şekilde yok. Bu arada 10 aylık kızım var. Ailesinin dediğine göre (benim tahminim de o yönde) eşim boşandıktan bir süre sonra evlenir, haliyle tümden kızımla iletişimini de keser. Zaten 2 haftadır görmek istememesinden belli ilgisizliği.
Sorum şu ki babasız çocuk büyütmek zorunda kalan varsa tecrübelerinizi anlatabilir misiniz? Ailemle yaşayacağım, anneanne ve dede sevgisiyle büyüyecek, ben de çalışacağım ama aklı ermeye başlayınca "babam beni sevmiyor mu, neden beni doğurdun" gibi sorular sorduğunda nasıl ikna edebilirim? Boşanmanın olumsuzluğundan etkilenmeden bebeğimi büyütmek için neler yapabilirim, tavsiyeleriniz var mı?
Sorum şu ki babasız çocuk büyütmek zorunda kalan varsa tecrübelerinizi anlatabilir misiniz? Ailemle yaşayacağım, anneanne ve dede sevgisiyle büyüyecek, ben de çalışacağım ama aklı ermeye başlayınca "babam beni sevmiyor mu, neden beni doğurdun" gibi sorular sorduğunda nasıl ikna edebilirim? Boşanmanın olumsuzluğundan etkilenmeden bebeğimi büyütmek için neler yapabilirim, tavsiyeleriniz var mı?