• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babasız buymenın zorlugu yanlıs erkek sebebı mutsuzum..

sweet1912

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
199
0
0
İstanbul
selam kızlar ben babasız buyuyen bır kızım hayatım yalnıs erkeklerı secmekden ıbaret,her basımı oksayını her kollamaya calısanı oyle sevıyorumkı snra anlıyrm kı aslında hıc sevmemısler benı..
ıcımdekı bosluk hıc dolmuyr bu yuzden sectıgım erkegı oyle cok sevıyrm kı sevgımden bunalabılıyr yda kullanmak ıstyr oysa ıstedgm sadece sevılmek neden bukdr zor dgru erkegı bulmak ve mutlu olmak neden...:gitme:

bence yaşadıklarından ders alıp
artık dikkatli adımlar atmalısın
kural 1. Her erkeğe qüven olmaz
Umarım bundan sonra hayatına düzqün insanlar çıkar ve
seni istediğin şekilde sever canım..

artık oyle olucam zaten canımın yanmasından artık duygularımı kaybeder oldum mutsuz olmaktansa dogru ınsan karsıma cıkana dek tek yasarım daha ıyı :(

bunun babasız büyümekle çok da ilgisi olduğunu zannetmiyorum.
benim ailem boşanmış kadınlarla dolu.
hiçbir kuzenim de ne hayatlarındaki boşluklardan yanlış erkekler seçtiler ne de yanlış yaptıklarındam bu babasız büyümekten oldu dediler.
diğer konunuza da yazdım, olur olmaz insanlara gereğinden fazla değer vermekle alakalı bu.
sizi sarhoş olduğunuz halde olduğu yerde bırakıp giden bir adamı sevmenizin bence babasız büyümekle alakası yok.
daha önce gösterilen sanal ilgiye kanmanızla alakası var. bence daha seçici olun, herkese çabucak güvenmeyin.

canım çok zor bir durum her ne kadar anlıyorum desemde yaşanmadan bilinmez bunu biliyorum.
Ama hayat malesef kötü, düştün mü yutuyor seni.
Hayata karşı güçlü olmak durumundayız hele ki birde bayansak.
Kendinden başkasına güvenmemelisin canım. Yoksa hep üzerler seni.
Kimsenin seni üzmesine izin verme, senden daha önemli birşey yok bu hayatta.
Bir insana çok güvenmeden, inanmadan ona kendini açma. Kullanırlar canım benim.
Hayat öyle pis çünkü.

dunya değil ınsanlar kötü,aslında bende farkındayım ınsan tercıhlerı dogrultusunda yasar bunu kabul etmekde bazen zorlanıyorum körü körüne aşık olmakmı,babasızlıktanmı bılemem bıldıgım tek sey aslında kımse bana bısey yapmamıs ben kendıme yapmısım yanlsı gorup devam ettıgım ıcın..

selam kızlar ben babasız buyuyen bır kızım hayatım yalnıs erkeklerı secmekden ıbaret,her basımı oksayını her kollamaya calısanı oyle sevıyorumkı snra anlıyrm kı aslında hıc sevmemısler benı..
ıcımdekı bosluk hıc dolmuyr bu yuzden sectıgım erkegı oyle cok sevıyrm kı sevgımden bunalabılıyr yda kullanmak ıstyr oysa ıstedgm sadece sevılmek neden bukdr zor dgru erkegı bulmak ve mutlu olmak neden...:gitme:

yaşın küçük sanmıştım15 civarı ama diğer mesajlarına bakınca 26 olduğunu gördüm kafamçokkarıştı

26 yaşında bir genç ne akla hizmet netten sevgili edinmeye çalışır benim aklım almazkafamçokkarıştı

hayatta dik durabilmenin tek şartı baba ile büyümek değildir. bir erkeğe sığınmak hiç değildir. şakkıdısiz hayatınızın odak noktasını bir erkeğe sırtınızı dayamak olarak görüyorsunuz heralde. hemen kanan bir yapınızda var galiba ki bu kadar canınınz yanmış dikiş tutturamamışsınız.

sevmek,sevilmek mutlu olmak zor değil ama sizin arayışlarıınız yanlış yerde olduğu için yanlış şeyler yaşıyorsunuz. gömleğin ilk düğmesini yanlş iliklediğiniz için ondan sonraki bütün düğmeler yanlış iliklenmiş oluyor...bilmem anlatabildim misengözlerimebaksanab

yaşın küçük sanmıştım15 civarı ama diğer mesajlarına bakınca 26 olduğunu gördüm kafamçokkarıştı

26 yaşında bir genç ne akla hizmet netten sevgili edinmeye çalışır benim aklım almazkafamçokkarıştı

hayatta dik durabilmenin tek şartı baba ile büyümek değildir. bir erkeğe sığınmak hiç değildir. şakkıdısiz hayatınızın odak noktasını bir erkeğe sırtınızı dayamak olarak görüyorsunuz heralde. hemen kanan bir yapınızda var galiba ki bu kadar canınınz yanmış dikiş tutturamamışsınız.

sevmek,sevilmek mutlu olmak zor değil ama sizin arayışlarıınız yanlış yerde olduğu için yanlış şeyler yaşıyorsunuz. gömleğin ilk düğmesini yanlş iliklediğiniz için ondan sonraki bütün düğmeler yanlış iliklenmiş oluyor...bilmem anlatabildim misengözlerimebaksanab

evet hata bende dıyorum ya sadece etrafımda cok ınsan var olmadı bırde netten denıyım sansımı dedım :D denemez olaydım dedıgın gıbı bıraz guclu olmak lazım erkekege bagımlı olmamak lazım benım onceklıkle ogrenmem gereken sey bu bagımlı olmamak ve dogru tercıhler yapmak 26 yasında bır kızın yapacagı seyler deıl dgru dıosun eyvahedigeldismile

evet hata bende dıyorum ya sadece etrafımda cok ınsan var olmadı bırde netten denıyım sansımı dedım :D denemez olaydım dedıgın gıbı bıraz guclu olmak lazım erkekege bagımlı olmamak lazım benım onceklıkle ogrenmem gereken sey bu bagımlı olmamak ve dogru tercıhler yapmak 26 yasında bır kızın yapacagı seyler deıl dgru dıosun eyvahedigeldismile

• önce ne istediğini bileceksin
  • sonra bağlanacaksın

adamın ne olduğunu bilmeden birine nasıl güvenip bağlanabilirsin. iti var uğursuzu var katili var sapığı var...var da vardelikafadulden

mesleğin varsa çalış,illa ki senin de evleneceğin biri vardır şu dünyada. ama akrabasına güvenemezken şu devirde netten ne olduğu belli olmadan adamlara güvenmek resmen delilik

canım ben de babasız büyüyen biri olarak diyebilirim ki insan zaman zaman babaya ihtiyaç duyuyor.
fakat zaten babasız büyüdüğün için bu sana extra bir dik duruş ve tek başına ayakta kalmayı çok iyi bilmeyi öğretmeliydi...
ve hatta erkeklere güven duymamayı,hemen bağlanmamayı...
içindeki baba eksikliğini sen farklı değerlendiriyorsun kendin de farkındasın...
silkinip kendine gelmenin vakti gelmiş...
hepimizin hayatında bir dolu olumsuzluklar oluyor,bunu olumlu yönde değerlendirmek bizim elimizde...
malesef sen,babasız bir kız olarak her türlü yaftaya daha yatkınsın,bu yüzden daha dikkatli adımlar atmalısın...
önce kendine güven duymayı öğren ve mümkünse bir müddet hayatına kimseyi sokma,kendinle ayakta kal,kendinle barış ve kendini suçlamayı bırak...
sonra gerçek aşk dilerimki kapını çalar ve sevilmeye doyarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben de babasız büyüyen biri olarak diyebilirim ki insan zaman zaman babaya ihtiyaç duyuyor.
fakat zaten babasız büyüdüğün için bu sana extra bir dik duruş ve tek başına ayakta kalmayı çok iyi bilmeyi öğretmeliydi...
ve hatta erkeklere güven duymamayı,hemen bağlanmamayı...
içindeki baba eksikliğini sen farklı değerlendiriyorsun kendin de farkındasın...
silkinip kendine gelmenin vakti gelmiş...
hepimizin hayatında bir dolu olumsuzluklar oluyor,bunu olumlu yönde değerlendirmek bizim elimizde...
malesef sen,babasız bir kız olarak her türlü yaftaya daha yatkınsın,bu yüzden daha dikkatli adımlar atmalısın...
önce kendine güven duymayı öğren ve mümkünse bir müddet hayatına kimseyi sokma,kendinle ayakta kal,kendinle barış ve kendini suçlamayı bırak...
sonra gerçek aşk dilerimki kapını çalar ve sevilmeye doyarsın.

meslegım var 2 senelık unıversıte bıle okudum sırf bu bagımlılıgım guvenım yuzumden unıversıtemı bıle yarım bırakmısdım ben kendı ellerımle kendımı mahvetmısım ıyıkı varsınız en azından aynam oldunuz bıldıgım ama kabul etmek ıstemedıklerımı kendıme soylememı sagladınız umarım hepınız cok mutlu olursunuz cok tsk edrm bundan snra once bır uzmana gıdıp kendımı duzeltıcem sonra olursa olur,aslında annemınde etkısı var evde kaldın dıye dıye benıde sasırttı zaten saskının tekıyım ben zemuszemus bugunden ıtıbaren hayatımı duzeltmek ıcın elımden gelen herseyı yapıcam sızlerede cok tsk edrm

meslegım var 2 senelık unıversıte bıle okudum sırf bu bagımlılıgım guvenım yuzumden unıversıtemı bıle yarım bırakmısdım ben kendı ellerımle kendımı mahvetmısım ıyıkı varsınız en azından aynam oldunuz bıldıgım ama kabul etmek ıstemedıklerımı kendıme soylememı sagladınız umarım hepınız cok mutlu olursunuz cok tsk edrm bundan snra once bır uzmana gıdıp kendımı duzeltıcem sonra olursa olur,aslında annemınde etkısı var evde kaldın dıye dıye benıde sasırttı zaten saskının tekıyım ben zemuszemus bugunden ıtıbaren hayatımı duzeltmek ıcın elımden gelen herseyı yapıcam sızlerede cok tsk edrm

evli olmanın ne faydasını görmüş bunu da söylüyor mu sana?delikafadulden

evde kalmak diye bir şey yok. senin mesleğin var eee gerisine karıştırma.
bilmiyorumkismile

düzelt hayatını,dik dur. kimseye ezdirme kendini...

benimde babam yok babasız büyüyorum büyüyoruz kardeşimle
ama bu tamamen senınle alakalı
brazcık aklını kullanabilmelisin zaten sana yaklaşımlarndan anlarsın
eğer bunu anlayamıyorsan ilişki yaşamayacaksınnnn
kendını kullanddrmayacaksın

Ben en büyük hatalarımı bu yüzden yaptım ! evet akıllı güzel bi kızdım.. ama hep yanlış zamanda yanlış insanlara sığındım.. kim saçlarımı okşasa sarıldım.. kimden şefkat gördüysem kollarına koştum.. evet annem mükemmel bi anne.. ama yetmiyor ! bir babanın eksikliğini benden iyi kimse bilemez.. var mıydı.. vardı.. içerde şuan.. ama sadece bir görüntü o ! bütün hatalarımı bu yüzden yaptm.. bütün hatalarımı bu sevgi açliğim yüzünden yaptim.. hayatıma giren her erkeğe babasından şefkat gören bir kız çocuğu gibi davrandım.. bu yüzden erken yaşta yanlış bir nişanlılık dönemi yaşadım.. ama farkına vardım.. uyandım.. kendi kendime yetebilecek kocaman bi kadınım artık.. herkesten şefkat bekleyen o küçük kız çocuğu yok artık ! ben yeterim kendime ! o doymak bilmeyen sevilme açliğimi kendi öz sevgimle doyurabilirim.. bir daha bir erkeğe körü körüne bağlanmak mı aslaa.. bir daha kendimden başkasının vereceği sevgiyle mutlu olunacağini sanmak mı aslaa ! bir daha yanlış insanlara sevgimi sunmak mı aslaa ! ben çok büyüdüm artık.. içimdeki kız çocuğunun saçlarını ben kendim okşuyorum.. evet sevgilim var.. ilk defa bu açliği doyurmak amacı gütmeyen bi ilişkim var.. ilk defa gercek bir sevgilim var.. ona baba rolü vermediğim bir sevgilim var.. bana küçük kızı gibi davranmasını istemediğim bir sevgilim var.. hatalarım mı ? hepsini bu açlığım yüzünden yaptım.. hepsinin arkasındayım.. hepsini kabulleniyorum.. ben bu hatalarımla büyüdüm yoğruldum ve anladım aslında her şeyin bende bittiğini ! anladım özsevgimin her şeyden yüce olduğunu.. şimdi gerekirse üşüyorum.. ama kendime sarilip donuyorum..

Ben en büyük hatalarımı bu yüzden yaptım ! evet akıllı güzel bi kızdım.. ama hep yanlış zamanda yanlış insanlara sığındım.. kim saçlarımı okşasa sarıldım.. kimden şefkat gördüysem kollarına koştum.. evet annem mükemmel bi anne.. ama yetmiyor ! bir babanın eksikliğini benden iyi kimse bilemez.. var mıydı.. vardı.. içerde şuan.. ama sadece bir görüntü o ! bütün hatalarımı bu yüzden yaptm.. bütün hatalarımı bu sevgi açliğim yüzünden yaptim.. hayatıma giren her erkeğe babasından şefkat gören bir kız çocuğu gibi davrandım.. bu yüzden erken yaşta yanlış bir nişanlılık dönemi yaşadım.. ama farkına vardım.. uyandım.. kendi kendime yetebilecek kocaman bi kadınım artık.. herkesten şefkat bekleyen o küçük kız çocuğu yok artık ! ben yeterim kendime ! o doymak bilmeyen sevilme açliğimi kendi öz sevgimle doyurabilirim.. bir daha bir erkeğe körü körüne bağlanmak mı aslaa.. bir daha kendimden başkasının vereceği sevgiyle mutlu olunacağini sanmak mı aslaa ! bir daha yanlış insanlara sevgimi sunmak mı aslaa ! ben çok büyüdüm artık.. içimdeki kız çocuğunun saçlarını ben kendim okşuyorum.. evet sevgilim var.. ilk defa bu açliği doyurmak amacı gütmeyen bi ilişkim var.. ilk defa gercek bir sevgilim var.. ona baba rolü vermediğim bir sevgilim var.. bana küçük kızı gibi davranmasını istemediğim bir sevgilim var.. hatalarım mı ? hepsini bu açlığım yüzünden yaptım.. hepsinin arkasındayım.. hepsini kabulleniyorum.. ben bu hatalarımla büyüdüm yoğruldum ve anladım aslında her şeyin bende bittiğini ! anladım özsevgimin her şeyden yüce olduğunu.. şimdi gerekirse üşüyorum.. ama kendime sarilip donuyorum..

oncelıkle paylasımın ıcın cok tsk edrm.. ben kendı kendıme basaramam bunu yanı tek basıma nasıl yaparım bılmıyorum sanırım gercekten bır psıkologa gıtmem lazım :(

ben de geçen sene düşündüm gitmeyi.. gittim de.. antidepresan kullandım 6 ay.. çok faydasını gördüm.. ama kendi kendime telkinler de yaptım.. işin bende bittiğinin farkına vardım..

burcucum bırcok yönden benzediğimizi biliyordum da bu kadarını sanmıyordum.aynı şekilde babam varmı evet var ve kendınce beni çok sevıyor ve ilgi gösterıyor ama bır baba gibi degılde arkadaş olarak ve hayatım boyunca bende her tanıştığım erkeğe aynı şekilde baba yüklemesi yaptım hatta yerı geldı kendımden büyük bir kişi ile birlikte oldum fakat bir an geldiğinde artık benim kendime değer vermem gerektiğini anladım.çünkü baba rolü ınsanlara yüklüyor kazık yiyor ve kazık yiyip ayakta kalmaya calısıyordum.bırcok ınsan cok mutsuz oldugumu söylüyordu ve en son hayatımdaki insanın cıkmasıyla aslında yanlız olduğımun farkına vardım ve o an kendime geldim.hayatımıza giren ınsanlarda degıl suc bızde onlara onlara ait olmayan bir anlam yüklemeyi denememizde ve şuanda bir erkek arkadaşım var ılk kez ona onun rolünü verdiğim yanlızca sevgili rolü verdiğim birisi var.ve ona tüm bunları anlattım onun yönlendirmeleri sonucu hayatımı bırcok açıdan değiştirdim.onun tek tolü var başkasının başka rolü kımse kımsenın rolünde değil.ve ben en önemlisi kendimde tüm acılarıma care bulacak sıgınacak limanı buldum şuanda cok mutluyum.

Back
X