Davranış Bozuklukları babaya siddet

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

burcu77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
124
2
116
İsviçre
Benim oglum 19 aylik. elimizden geldigi kadar sabrimizin cercevesinde sefkatle büyütmeye calistik ama artik kontrolden cikti. Bizde sabrimizin sonundayiz. Mutlu yuvamiz darmadagin oldu. Bana cok yapmiyor ama özellikle babasina oynarlarken bir an yüzünü tirmikliyor. Esimde artik herhafta basi ise yüzü gözü yara icinde gitmekten bikti. ne yapacagimizi sasirdik.Sabir kalmadi. bir an yerinden durmuyor. atom karinca gibi. cok da istahsiz.yemek yedirmek de iskence kendi yememizde. sofra ve yemek zevkimiz kalmadi. daha bir mafoldumbeniki dakika gecmeden sandalyeden kalkmak istiyor. baglamakda nafile. aciyor kilidi. bu durumda olanlar var mi? benim cocugum sorunlu mu onu ögrenmek istedim. cok kötü bunalimdayim- simdiden tesekkürler
mafoldumben

valla okur okumaz aklıma hiperaktivite geldi
çocuk psikoloğuna götürmeyi deneyebilirsiniz
ilerde daha ciddi sorunlar oluşmaması için

Allah kolaylık versin

anlattıklarınızdan yola çokarak hiperaktif gibi geldi bana allah yardımcınız olsun bence çocuk psikoloğuna götürün derim benim oğlumda bizi ısırıyo çok zor yaramaz çocukla başa çıkmak

benim kızımda yanısını yapıyor yüzümüz gözümüz yara içinde valla bıktık artık ama dr. hiperaktif değil diyor halamızda piskolok oda değil dedi ilgisini dağıtmak işe yarıyor birde o tam saldırırken seni çok seviyorum diye sarılıyorum bazen izşe yarıyor seni çok iyi anlıyorum çok zor çok

bağlamak derken? lafın gelişi sanırım?

canım mama sandalyelerinin emniyet kilidi varya ondan bahsediyor sanırım

bencede hiç vakit kaybetmeden çocuk psikoloğuna götürün
ne kadar erken teşhis o kadar kolay tedavi

bu işin bide okul dönemi var
ona göre elinizi çabuk tutun

bebek ergenliği diye birşey var sanırım onu yaşıyorsunuz.

birde karakter meselesi bazı bebekler sinirli bir yapıda olabiliyor.

bir çocuk dr. ile görüşün. onu biraz daha rahatlatacak besinler takviyeler yapılabilir belkide.

tüm gün evde kapalı kalıyor ise o yüzden yapabilir.

canım mama sandalyelerinin emniyet kilidi varya ondan bahsediyor sanırım

bencede hiç vakit kaybetmeden çocuk psikoloğuna götürün
ne kadar erken teşhis o kadar kolay tedavi

bu işin bide okul dönemi var
ona göre elinizi çabuk tutun

pardon ya aklıma gelmedi hiç ondan bahsediyordur tabiki ..

bencede psikoloğa götürmek en iyi çözüm hiperaktivite fln olabilir size de yazık yemek problemide var sanırım çok zor bi durum olduğunu yeğenimden biliyorum iştah acıcılar vitaminler hiç biri işe yaramıyor ve çocuk o enerjiyi nerden buluyor bilmiyorum 1 saniye yerinde durmuyor bizimki 3 yaşında biraz biraz düzelmeye başladı son 1-2 aydır kreşe gitmesiyle birlikte allah yardımcınız olsun

lütfen kinderpsychologischer Tests yaptirin.ne kadar erken teshis o kadar ilerleme kaydedersiniz.bu gibi gelisim bozukluklarinda erken tani cok önemli!

Daha 19 aylık çok erken bu düşüncelere kapılmak için. Babaya şiddet demişsiniz bende daha büyük bir çocuk sanmıştım. Daha bebek, 2 yaş sendromu olabilir. 2 yaşından sonra da şikayetleriniz devam ederse dr a gidin bence. Aynıydı oğlum, 4 yaşında hala aynı babası veya ben zaman zaman yüzümüzde gözümüzde tırmıkla dolanıyoruz. Dr a gidiyoruz kreşe de başladı özel eğitim de aldırıyorum. Ama yine hırçın yine ağlak yine sinirli 4 yıldır bizde darmadağın olduk tek çaresi sabırlı olmak. Bize de hiperaktivite teşhisi kondu 2 yaş dememin nedeni bu tür teşhisleri 2 yaşından sonra konmaya başlıyor. Otizmin teşhisi yıllar alıyor. Ben de geçecek diye bekliyorum, çok üzülüyorum sürekli dua ediyorum. Allah size de sabır versin. Bol bol gezdirin yaşıtları ile bir araya getirmeye çalıştırın, Tv den pc den uzak tutmaya gayret edin. Sosyalleştirin. Dr lar hep bunları söylüyor.

Back
X