babayı gördüm

caytabagi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
3.736
10.131
128
32
Kızlar kimseye söyleyemeyeceğim için buraya yazmak istedim. Çok sapsalca bir durum baştan söyleyeyim.
Az önce afedersiniz banyoya kostum. Dikkatli davranmadim ve babam banyoya giriyormus. Kabini kapatiyordu ve yüzü biraz geride kalmıştı. Ama üreme organini gördüm. Çığlık atıp kapattım banyo kapısını. Sonra annemle güldük. Ben babam utanmasin diye anneme "poposunu gördüm , bembeyaz " falan dedim babamın duyabilecegini düşündüğüm ses yüksekliğinde. Ama ben utandım. Babamda utandı galiba. Ay çok aptal bir insanım ya :/ Böyle bir şey başına gelen oldu mu ya biraz rahatlatsaniz beni. Biraz takıldım açıkçası bu konuya

Ya ahahahah. Önce güldüm sonra bi düşününce ben de utandım. Aklınızdan silin gitsin, arada görmemiz gereken şeyler görüyoruz ne yazıkki :KK33:. Şimdi ne kadar düşünürseniz o kadar davranışlarınıza yansır, babanız da rahatsız olabilir :)
Ya bende bir başta güldüm sonra utandım da ay gerçekten ben çok sapsalim ya böyle salakça şeyler hep benim başıma geliyor :/ ay nasıl davranicam şimdi banyodan çıkınca offf

geçmişler olsun:halay: bundan sonra babanız kapıyı kilitler, sizde kapıyı çalmadan girmezsiniz.Ders olmuştur her iki tarafada...
Kapıyı kitlemiyoruz banyoda ayagimiz kayar başımızı carpariz vs diye. Anne babam şeker hastası korkuyorum bir şey olur diye. Ben normalde dikkatli davranirdim ama reklam bitene dek yetiseyim diye kosuverdim. Babami üst katta sanıyordum meğer banyodaymis :(

Ben de görmüştüm babayı. Babam da gördüğümü görmüştü kabak gibi.:110: Çok pis bir durum ya. Kafana kese kağıdı geçirip dolanabilirsin bir süre. :cool:
Ya gerçekten senin de başına geldi mı ? Nasıl davrandin sonra ay ben odadan çıkamıyorum ne zamana dek kacabilirimki :/ ne kadar salakça bir durum değil mı ya of

Bu ne ya? Madem popoyu görmedin pipiyi gördün de poponun bembeyaz olduğunu nerden biliyordun?
İğrenç bir konu. Bana art niyetli geldi.!

Back
X