mymelino Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2009 966 3 96 Isparta 11 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mymelino #1 Babe yağsız yüz için güneş kremini kullanan oldu mu ??
AskAsk Guru Kayıtlı Üye 9 Şubat 2009 2.449 6 356 29 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mymelino #2 meloconcon .!.: Babe yağsız yüz için güneş kremini kullanan oldu mu ?? Genişletmek için tıkla... bende merak ediyorum kullanan varmı kızlar yagsız dıyor ama cıltte parlaklık yapıyormu yınede?
meloconcon .!.: Babe yağsız yüz için güneş kremini kullanan oldu mu ?? Genişletmek için tıkla... bende merak ediyorum kullanan varmı kızlar yagsız dıyor ama cıltte parlaklık yapıyormu yınede?
B badromance Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2011 67 0 36 Kütahya 2 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mymelino #3 kızlar ben kullanıyorum. çok güzel. cildimi ipek gibi yapıyo. ama gün içinde yenilemek gerekiyo. ben çok mennunum
kızlar ben kullanıyorum. çok güzel. cildimi ipek gibi yapıyo. ama gün içinde yenilemek gerekiyo. ben çok mennunum
S Seyhank Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2015 64 46 88 10 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi mymelino #4 Ben 2 sene kadar kullandım. Cildim karma. Ne kadar yağsız olursa olsun siyah noktaya neden oluyor, tüm güneş koruyucu kremler gibi... Yine de güneş koruması çok başarılı.
Ben 2 sene kadar kullandım. Cildim karma. Ne kadar yağsız olursa olsun siyah noktaya neden oluyor, tüm güneş koruyucu kremler gibi... Yine de güneş koruması çok başarılı.