• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babet Çorabınız Var mı?

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
Katılım
27 Haziran 2007
Mesajlar
6.169
Emoji Skoru
50
Puanlar
358
Yer
İstanbul
babet-corap.jpg


Geçtiğimiz gün bir arkadaşımla konuşurken babet ayakkabıları çok sevdiğini ancak ayaklarını terlettiği için giyemediğini söyledi. Ben de ona babet çoraplarından bahsettim.
Babet çorapları, ayağınız terlediğinde yaşadığınız rahatsız edici hissi ortadan kaldırıyor. Sadece parmak ve ucu topuğu örttüğü için babetin altında görünmüyor. Böylece estetikten uzak ten rengi çoraplar gibi sorun yaratmıyor.

Hava sıcak, çorapsız kapalı ayakkabı giymek ayak mantarı gibi bir çok sağlık sorununa yol açabilir. Tanesini ortalama 1 TL'den satılan babet çoraplarıyla rüküş görünümden kurtulabilir, ayak sağlığınızı koruyabilirsiniz. Terlemeyi azaltmak için çorap giymeden önce ayaklarınıza bir miktar bebe pudrası sürebilirsiniz.
-alıntı-
 
bende almıştım delikli motifi olan güzel ve rahat.
 
bende aldim harika bu babet corablari
herkezede tavsiye ederim cok rahatlar
 
benim babetlerimden görünüyor ama ... yeterince açık değil bence...
ya da benim ayaklarım büyük değil yeterince -tatlicadiarzu-
 
gözüküyo bunlar babetten küçük böcükcüm hadi senin ayakların büyük değil de ben napıym 39 nmara ayağım var yine görünüyo:D
 
ya kenardan gorununce cok kötu duruyor bence denemedım ama bıkac kısıden gordum
 
Ben babet çorap kullanıyorum genelde..
 
kenarlardan göründügü zaman hic hos durmuyor bence
 
Back
X