babetlerim nasıl:)

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
kızlar babetlerim nasıl çoook beğenerek aldım sizinde fikrinizi almak istiyorum:34: yalnız tek bir sorun var arkaları biraz acıtıyor ilk giydiğimde ayağımın arkası su topladı küçük değil bir numara büyüğüde ayağıma bol geldi bu konuda da fikirleriniz varsa söylermisiniz arkasının vurmasını nasıl engellerim yani kalıp nasıl biraz daha genişletilir:26:

$Fotoğraf0197.webp

ben babet sevmiyorum o yüzden pek babetleri beğenemiyorum.ama güzel yinede.ayakkabı tamircisine götür istersen galiba yarım numara genişletebiliyorlar.

Güzel güle güle giy.Bende genelde babet yada converse giyerim.Yani topuklu ayakkabı giyemem.Benimde her aldığım babetin arkası vuruyor.Ben o arkasındaki vuran yeri geriye doğru bastırıp elimle eziyorum biraz sonra birdaha vurmuyor dene istersen.

Güzel güle güle giy.Bende genelde babet yada converse giyerim.Yani topuklu ayakkabı giyemem.Benimde her aldığım babetin arkası vuruyor.Ben o arkasındaki vuran yeri geriye doğru bastırıp elimle eziyorum biraz sonra birdaha vurmuyor dene istersen.

sağol canım bende öyle babet converse ya da spor ayakkabı giyerim hep.dediğin yöntemide deniyecem

çok hoşmuş gerçekten. bende çok seviyorum babetleri gerek içerde ev gezmelerinde ev ayakkabısı olarak gerek dışarda sık sık giyinirim.güle güle giyin canım.

Back
X