Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse yok mu((((((((((((((((
Cnm arkadasta yoksa bende var ama arkadaki pil kapagi kayboldu fakat kumasiyla o bolum ortulebiliyor istersen resim koyarimyünlü 1976 elinizde masalcı ayıcık varmı yookymu diye sordum ama cvp bile vermediniz.yoksa yok diyinde beklemeyelim
yünlü 1976 elinizde masalcı ayıcık varmı yookymu diye sordum ama cvp bile vermediniz.yoksa yok diyinde beklemeyelim
okudum msjınızı ama unuttum cvp vermeyı.keşke beklemeseydınız.su anda kızım oynadığı ıcın su an satmıyorum
Cnm arkadasta yoksa bende var ama arkadaki pil kapagi kayboldu fakat kumasiyla o bolum ortulebiliyor istersen resim koyarim
kızımın ilk oyuncağıydı dedisi balıkesirden göndermişti.her yere götürdüğü için kaybettik şimdi onsuz uyumuyor.o yüzden bukadar ısrarcı oldum.kusur bakmayınhiç bir yerdede yok gazeteden alınmış.sırf bu ayı için siteye üye oldum.ama lazımsa bişe demiyorum.
ya gercektenmi cok sevindim eger satmak istiyorsanz görüşelim
bana özelden tlf num yazarmısınız.pil kapağı önemli değil.bizdede vardı biliyorum cırt cırtlı bezi var önünde
tamam özelden numaramı yazıyorum cnm satarım o kadar önemliyse sorun yok
bizde onun aslan olanı da var bizde de o kıymetlibaska ayılar da var bunun ikisi de farkında degil cocuklarımın
![]()
evet biz aslan olanı değil bu ayıyı istiyoz.resim varsa bi atın ister. yünlü 1976 daki arkadasın attığından. ben sizi yarın arıcam.cok tşk ederim.