- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Medicalparkda doktorunuz kimdi acaba ?Arkadaşlar merhaba ben 6 haftalık hamileyim 2 defa medical park kadın Doğuma aynı kişiye gittim doktorum çok ilgisiz olduğu için başka doktora gitmeyi düşünüyorum. Özel hastanelerde doktor tavsiyeniz varsa çok sevinirim.![]()
Arkadaşlar merhaba ben 6 haftalık hamileyim 2 defa medical park kadın Doğuma aynı kişiye gittim doktorum çok ilgisiz olduğu için başka doktora gitmeyi düşünüyorum. Özel hastanelerde doktor tavsiyeniz varsa çok sevinirim.![]()
Ahmet Süha ÖzerMedicalparkda doktorunuz kimdi acaba ?
Hastanesi hangisi acaba :)Dr. Aylin Anıl Arslan![]()
Çukurambar bana baya uzak da doktoru araştıracağım. Çok teşekkür ederimGuzin basçı cok ilgili cok sevecen her seyi uzun uxun anlatan bir doktor. Özel muayenesi vardı cukurambarda özel hastanelerlede anlaşmalı çalışıyor
Hangi Banu ?
Güzini bir arkadaş daha yazmış
Hastane değil, kendi muayenehanesi var. İnstagram sayfasından bi bakın isterseniz. Bana arkadaşım tavsiye etmişti, gözün kapalı gidebilirsin demişti.Hastanesi hangisi acaba :)
Özel sağlık sigortam var ama özel muayenehaneye gidip o kadar para veremem sanırımHastane değil, kendi muayenehanesi var. İnstagram sayfasından bi bakın isterseniz. Bana arkadaşım tavsiye etmişti, gözün kapalı gidebilirsin demişti.
Benim gittiğim özel klinik var çok memnunum keçiören deArkadaşlar merhaba ben 6 haftalık hamileyim 2 defa medical park kadın Doğuma aynı kişiye gittim doktorum çok ilgisiz olduğu için başka doktora gitmeyi düşünüyorum. Özel hastanelerde doktor tavsiyeniz varsa çok sevinirim.![]()
Keçiören virüs kaynıyor valla oraya gitmeye çalışamam bile. Çok teşekkür ederimBenim gittiğim özel klinik var çok memnunum keçiören de
Hastane değil kuzum benm gittiğim yer klinik hem virüs her yerde var ona bakılırsa ben o yüzden devlete ayak basmıyorumKeçiören virüs kaynıyor valla oraya gitmeye çalışamam bile. Çok teşekkür ederim![]()
Ben Esra cabuk comerte gidiyorum dogum paketi aldim.Kontrollerim ve ilgisi beni memnun ediyor.İstedigimde aryip bilgi alabiliyorum.Ben 19.haftamdayim bu arada kucagimiza almak da nasip olur insllah.Arkadaşlar merhaba ben 6 haftalık hamileyim 2 defa medical park kadın Doğuma aynı kişiye gittim doktorum çok ilgisiz olduğu için başka doktora gitmeyi düşünüyorum. Özel hastanelerde doktor tavsiyeniz varsa çok sevinirim.![]()
Ne kadar doğum paketi bende aynı doktoru düşünüyorumBen Esra cabuk comerte gidiyorum dogum paketi aldim.Kontrollerim ve ilgisi beni memnun ediyor.İstedigimde aryip bilgi alabiliyorum.Ben 19.haftamdayim bu arada kucagimiza almak da nasip olur insllah.
Ben Esra cabuk comerte gidiyorum dogum paketi aldim.Kontrollerim ve ilgisi beni memnun ediyor.İstedigimde aryip bilgi alabiliyorum.Ben 19.haftamdayim bu arada kucagimiza almak da nasip olur
Bu bahsettiğiniz doktor Esra Çabuk Cömert medical parkta mı çalışıyor yoksa özel muayenehanesi mi var siz ne kadara aldınız doğum paketiniBen Esra cabuk comerte gidiyorum dogum paketi aldim.Kontrollerim ve ilgisi beni memnun ediyor.İstedigimde aryip bilgi alabiliyorum.Ben 19.haftamdayim bu arada kucagimiza almak da nasip olur insllah.
Bende 16 haftalık hamileyim keçiören medical park da doç dr ikbal kaygusuz a gidiyorum ve çok memnunumArkadaşlar merhaba ben 6 haftalık hamileyim 2 defa medical park kadın Doğuma aynı kişiye gittim doktorum çok ilgisiz olduğu için başka doktora gitmeyi düşünüyorum. Özel hastanelerde doktor tavsiyeniz varsa çok sevinirim.![]()