Gebeliğe Hazırlık 👶 Ankara Doktor tavsiyesi 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

JES

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
17.081
96.703
598
31
Arkadaşlar merhaba ben 6 haftalık hamileyim 2 defa medical park kadın Doğuma aynı kişiye gittim doktorum çok ilgisiz olduğu için başka doktora gitmeyi düşünüyorum. Özel hastanelerde doktor tavsiyeniz varsa çok sevinirim. 🙏🏻💐

Guzin basçı cok ilgili cok sevecen her seyi uzun uxun anlatan bir doktor. Özel muayenesi vardı cukurambarda özel hastanelerlede anlaşmalı çalışıyor

• Beğen
Reactions: JES
Arkadaşlar merhaba ben 6 haftalık hamileyim 2 defa medical park kadın Doğuma aynı kişiye gittim doktorum çok ilgisiz olduğu için başka doktora gitmeyi düşünüyorum. Özel hastanelerde doktor tavsiyeniz varsa çok sevinirim. 🙏🏻💐
Medicalparkda doktorunuz kimdi acaba ?

• Beğen

Dr. Aylin Anıl Arslan 👩🏻‍⚕️

Guzin basçı cok ilgili cok sevecen her seyi uzun uxun anlatan bir doktor. Özel muayenesi vardı cukurambarda özel hastanelerlede anlaşmalı çalışıyor
Çukurambar bana baya uzak da doktoru araştıracağım. Çok teşekkür ederim ☺️

JES JES doktor Banu çiftçi diyecektim niye Güzin basci yazdım bilmem 😑

• Beğen
JES JES Banu hoca İstanbul'a gitmiş 🙏ele bari onu😑

Hastane değil, kendi muayenehanesi var. İnstagram sayfasından bi bakın isterseniz. Bana arkadaşım tavsiye etmişti, gözün kapalı gidebilirsin demişti.
Özel sağlık sigortam var ama özel muayenehaneye gidip o kadar para veremem sanırım 😣

Benim gittiğim özel klinik var çok memnunum keçiören de

Ben Esra cabuk comerte gidiyorum dogum paketi aldim.Kontrollerim ve ilgisi beni memnun ediyor.İstedigimde aryip bilgi alabiliyorum.Ben 19.haftamdayim bu arada kucagimiza almak da nasip olur insllah.

• Muhteşem
Ben Esra cabuk comerte gidiyorum dogum paketi aldim.Kontrollerim ve ilgisi beni memnun ediyor.İstedigimde aryip bilgi alabiliyorum.Ben 19.haftamdayim bu arada kucagimiza almak da nasip olur insllah.
Ne kadar doğum paketi bende aynı doktoru düşünüyorum

Ben Esra cabuk comerte gidiyorum dogum paketi aldim.Kontrollerim ve ilgisi beni memnun ediyor.İstedigimde aryip bilgi alabiliyorum.Ben 19.haftamdayim bu arada kucagimiza almak da nasip olur

Bu bahsettiğiniz doktor Esra Çabuk Cömert medical parkta mı çalışıyor yoksa özel muayenehanesi mi var siz ne kadara aldınız doğum paketini

Bende 16 haftalık hamileyim keçiören medical park da doç dr ikbal kaygusuz a gidiyorum ve çok memnunum

Back
X