Doğuma Hazırlık Baby Shower(bebeğe hosgeldin daveti) yapıcam,acil fikirlerinize ihtiyacım var!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

angelfbf

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
542
46
323
43
İstanbul
Selam kizlar,
Öncelikle burdan tüm anne adaylarını tebrik ederim,Allah hepimizi saglikla sihhatle mutlulukla bebeklerimize
kavuştursun..3 hafta icinde baby shower daveti vericez evimizde ve hem aileden hemde yakın arkadaslardan
40 kisi kadar bir davetlimiz olucak,daha önce bu tip bir dAvete katılmış yada bu tarz bir davet vermiş olan
Varsa,fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim..ikram listesinden tutunda süslemelere kadar çok kararsız kaldım.sık ve sade bir davet olsun istiyorum,lutfen yardım edinnn fikir ve önerilerinizi bekliyorumm...:)):54:

Merhaba canım konuna umarım yardımım dokunur ben 2 ay önce doğum yapan bir arkadşımın davetiyle katıldım izlenimlerimi söyliyim çok güzel birşey ilkönce süslemeden başlamak istiyorum eminönü yada eurofloradan alabilirsin onlar davetli sayısı kadar yani gelen herkese hatıra niteliğinde bebek şekeri hediye etmişlerdi ayrıca çokhoşbir pasta yaptırılmıştı bebek kurabiyesi bunun dışında ikramlıklar senin secimin anne adayının oturacağı sandalye cok gu<l süslenmişti başınada cok hos bir tac takılmıştı :) ve partiyi düzenleyen kişi hamişin annesinden eksiklerin listesini alıp gelenlere bu listeden bahsedip güzel hediyeler gelmesin e sebep olmuştu aklına takılan bişey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ama resim demişsin malesef yok bende sadece senin için google yazdım bikaç bişey çıkıyor istersen bakabilirsin:)
:54:

Merhaba canım konuna umarım yardımım dokunur ben 2 ay önce doğum yapan bir arkadşımın davetiyle katıldım izlenimlerimi söyliyim çok güzel birşey ilkönce süslemeden başlamak istiyorum eminönü yada eurofloradan alabilirsin onlar davetli sayısı kadar yani gelen herkese hatıra niteliğinde bebek şekeri hediye etmişlerdi ayrıca çokhoşbir pasta yaptırılmıştı bebek kurabiyesi bunun dışında ikramlıklar senin secimin anne adayının oturacağı sandalye cok gu<l süslenmişti başınada cok hos bir tac takılmıştı :) ve partiyi düzenleyen kişi hamişin annesinden eksiklerin listesini alıp gelenlere bu listeden bahsedip güzel hediyeler gelmesin e sebep olmuştu aklına takılan bişey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ama resim demişsin malesef yok bende sadece senin için google yazdım bikaç bişey çıkıyor istersen bakabilirsin:)
:54:

Canım çok tesekkurler 27 Ekim'de yaptık baby showerimizi ve dediğin gibi hem moral hemde bebegimizin eksiklerini tamamlamak acısından çok iyi oldu süslemelerin bir kısmını euroflora bir kısmını party paketi(akmerkezin karşısı ) 'den tamamladık gelenler çok memnun kaldı..pastamızida en yakın arkadaslarımdan biri çok orjinal hazırladı resimleri ekliycem:)

Canım çok tesekkurler 27 Ekim'de yaptık baby showerimizi ve dediğin gibi hem moral hemde bebegimizin eksiklerini tamamlamak acısından çok iyi oldu süslemelerin bir kısmını euroflora bir kısmını party paketi(akmerkezin karşısı ) 'den tamamladık gelenler çok memnun kaldı..pastamızida en yakın arkadaslarımdan biri çok orjinal hazırladı resimleri ekliycem:)

süper bir parti yaptığına eminim.. resimleri eklersen çok memnun olucam...

bana bu baby shower partisi çok saçma geliyor.

kurabiyeler şekerler pastalar onca hazırlık yapılıyor sonra gelenlere ihtiyaç listesi bana hediye alın gelin der gibi.onca masrafla ihtiyacı alınsın. zaten bebiş doğunca hediyeleri alınıyor

biz mevlüt okutmayı tercih ediyoruz...baby yasinnn.....:1:

abiye kuzu arkadaşım dunden beri benim konulara acayip meraklısın,ve çok sempatik yorumlar yapıp duruyosun allah razı olsun da,ben sunu anlamadım nedendir bu denli alaycı ve kotu yorum?? ok anladık sen bebeğe hoşgeldin daveti vermeyi uygun bulmuyosun ve tasvip etmiyosunda ben ve benim gibi bu tip davet vermek isteyen veya vermiş olan kişilere neden bu denli alaycı ve kotu yaklaşımda bulunuyorsun,yorumların cogu ne kadar iyi niyetli ve pozitif isteyenlere de fikir vermiş bir topic bu,sen dusunmyosan dusunmuyosun anladık :) allaha emanet ol,daha kendine hitap eden topiclere yorum yaz arkadaşım anladık istemiyosun :))

Back
X