Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam arkadaşlar 8 gündür adetim gecikti bu sabah test yaptım ve negatif çıktı hayla hamile olma şansım var mı ? 2 yıldır evliyim halen çocuğum olmadı artık çok yoruldum . Her ay bir heyecanla bekliyorum ve olmuyor . Bana fikir verin lütfen
2 gün daha bekle olmadı gidip kan testi ver inanırmısnz benim Şubat ayında hamile kalmışım farkında değildim martın ortasında öğrendim ama boş gebelik çıktı kürtaj oldum inşallah güzel sonuç alırsnz
Selam arkadaşlar 8 gündür adetim gecikti bu sabah test yaptım ve negatif çıktı hayla hamile olma şansım var mı ? 2 yıldır evliyim halen çocuğum olmadı artık çok yoruldum . Her ay bir heyecanla bekliyorum ve olmuyor . Bana fikir verin lütfen
İnşallah hamileyimdir gerçekten çok kötü bir durumdayım sürekli aynı şey oluyor ilk defa bu kadar geciktim ama yine negatif çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
En son Türkiye’de gittim bana herşey yolunda hatta hemen çocuğunuz olur dedi şuan yurtdışındayım uzun süredir ve burada doktora gitmek baya zor sadece 7 aydır randevu bekliyorum . Ovulasyon testini hiç bilmiyorum burada var ama hiç denemedim yani
En son Türkiye’de gittim bana herşey yolunda hatta hemen çocuğunuz olur dedi şuan yurtdışındayım uzun süredir ve burada doktora gitmek baya zor sadece 7 aydır randevu bekliyorum . Ovulasyon testini hiç bilmiyorum burada var ama hiç denemedim yani
Eczanelere sorabilirsiniz ya da internetten de sipariş edebilirsiniz vardır muhtemelen. Insallah gidebilirsiniz. Bir de stres de çok etkiliyor. Daha pozitif olabilirsiniz inşallah.