Baby test sonucuma bakarmısınız?

Zahide Pekcan

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2023
21
3
6
24
Selam arkadaşlar 8 gündür adetim gecikti bu sabah test yaptım ve negatif çıktı hayla hamile olma şansım var mı ? 2 yıldır evliyim halen çocuğum olmadı artık çok yoruldum . Her ay bir heyecanla bekliyorum ve olmuyor . Bana fikir verin lütfen

Eklentiler

• IMG_8047.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 79
2 gün daha bekle olmadı gidip kan testi ver inanırmısnz benim Şubat ayında hamile kalmışım farkında değildim martın ortasında öğrendim ama boş gebelik çıktı kürtaj oldum inşallah güzel sonuç alırsnz

2 ay önce 15 gün sonra öğrenmiştim bekleyin bence

İnşallah hamileyimdir gerçekten çok kötü bir durumdayım sürekli aynı şey oluyor ilk defa bu kadar geciktim ama yine negatif çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ovulasyon testi ile yumurtlama döneminizi takip etmeyi denediniz mi hiç acaba? Veya hiç doktora gittiniz mi değerlerinize vs baktırmak için?

Ovulasyon testi ile yumurtlama döneminizi takip etmeyi denediniz mi hiç acaba? Veya hiç doktora gittiniz mi değerlerinize vs baktırmak için?
En son Türkiye’de gittim bana herşey yolunda hatta hemen çocuğunuz olur dedi şuan yurtdışındayım uzun süredir ve burada doktora gitmek baya zor sadece 7 aydır randevu bekliyorum . Ovulasyon testini hiç bilmiyorum burada var ama hiç denemedim yani

Eczanelere sorabilirsiniz ya da internetten de sipariş edebilirsiniz vardır muhtemelen. Insallah gidebilirsiniz. Bir de stres de çok etkiliyor. Daha pozitif olabilirsiniz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…