Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkat ettim ağırlık kapasitesi olarak ikisi de aynı. Benim alanım oldukça küçük. Şimdilik ön planda olan kalite ve dayanıklılık tabi makul fiyatlar çerçevesinde.En başta ölçüler farklı dikkat ettiyseniz. Hangisi sizin için uygun ?
Valla canım çok kararsızım pierre cardin'i de gördüm sanki kumaşı daha iyi gibi duruyor. Hatta bugün başka bir ürün daha buldum temelli aklım karıştıSeydosum aynı gidiyoruz bende şimdiden yatak bakmaya başladım önümüzdeki ay alcam civil mağazasına bak İnternetten pier cardin oyun park yatak var 479 lira fiyatı bide ona bak canım bende çok kararsızım ama marka olmasından kalitelidir gibi geldi bana
kraft iyidir. cardini alırsanız pişman olursunuzDikkat ettim ağırlık kapasitesi olarak ikisi de aynı. Benim alanım oldukça küçük. Şimdilik ön planda olan kalite ve dayanıklılık tabi makul fiyatlar çerçevesinde.
teşekkür ederim o zaman cardin'i direkt eleyebilirim.kraft iyidir. cardini alırsanız pişman olursunuz
Kullandin mi canım cardin i?kraft iyidir. cardini alırsanız pişman olursunuz
Bu kararsızlık üç beş ay daha sürecek sanırımÇok güzel ama ben tayinler sebebiyle sürekli ev değişeceğim bana mobilyadan ziyade kolay toplanır bişey olması lazım fiyatı da çok iyi özellikleri de oyun park yatakta 6 yaşına kadar yatamaz ama bu 0-6 yaş diyor benim bile aklım kaydı :))
Ay ben önümüzde ki ay alırım vallahi :) cinsiyeti belli oldu mu senin meleğininBu kararsızlık üç beş ay daha sürecek sanırım![]()
yok canım henüz olmadıAy ben önümüzde ki ay alırım vallahi :) cinsiyeti belli oldu mu senin meleğinin
Bizim bugün 15+2 16+0 da doktora gitcez o zaman kesinleşecek ama erkek gibi dedi doktor valla 3 hafta önce erkek dedi 3 haftadır oğlum diye seviyorum kız derlerse büyük supriz olacak :) sen ne hissediyorsunyok canım henüz olmadı3 aralıkta kontrolüm var o zaman söyler diye umut ediyorum. seninki belli mi
![]()
ben kız hissediyorum ama nasip tabi artık hayırlısı :)Bizim bugün 15+2 16+0 da doktora gitcez o zaman kesinleşecek ama erkek gibi dedi doktor valla 3 hafta önce erkek dedi 3 haftadır oğlum diye seviyorum kız derlerse büyük supriz olacak :) sen ne hissediyorsun
Sağlıklı olsunlar da gülüm kız erkek ne farkeder Rabbim hayırlı yazılar yazsın mimiklerimize ve sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsinben kız hissediyorum ama nasip tabi artık hayırlısı :)
Amin canım amin inşallah :)Sağlıklı olsunlar da gülüm kız erkek ne farkeder Rabbim hayırlı yazılar yazsın mimiklerimize ve sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin
Ben bugun civile gittim inceledim. Kraft daha hoşuma gitti. 479 lira. Yatağına da baktım 150 lira.Resimdeki ürün civilim.com da indirime girmiş. Bu markayı ya da bu modeli kullananlar yorum yapabilir misiniz lütfen?
gerçekten mi ya burda civil yok kraft da yok çok iyi oldu bunu söylediğin çok sağol canım :)Ben bugun civile gittim inceledim. Kraft daha hoşuma gitti. 479 lira. Yatağına da baktım 150 lira.
Canım zaten mağazada 599 lira civilin kendi sitesinde 479 lira. Ben siteden sipariş verdim bugün. Eğer mağazadan alırsak park yatak ve yatağı 800 lira ediyor ama siteden alınca 630 liraya geldi.gerçekten mi ya burda civil yok kraft da yok çok iyi oldu bunu söylediğin çok sağol canım :)