Doğuma Hazırlık Baby2go Volo lx Travel ya da Wollex SanFrancisco Travel Sistem.Kararsızım,öneri ve fikir bekliyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

TheTudors

Biraz pamuk biraz un =)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
4.924
746
363
Merhabalar..

Bahsi geçen bebek arabalarından baby2go volo lx ya da Wollex SanFrancisco modeli kullanan,yakınları kullanan var mı?

Bu ay alacağım artık..Kararsız kaldım..

Baby2go volo yu inceledik..1200-1600 skalasında..çift yönlü ve puset çıkmadan 360 drece dönebılıyor koltuk..sepeti küçük sadece..bırde katlanınca çk ufak değil..pusetle katlanmıyor..

Wollex i inretnetten incledim,mağazasını bulamadım..850-1200 skalasında..çift yönlü..puset kaldırılıp takılınca çift yönlü oluyor..sepeti buyuk..katlanınca ufaf..pusetle kapanıyor..

fiyattan ziyade kullanımı düşünüyorum..

lütfen bır fikir??

BU ARADA DAHA ÖNCE CASUAL CADİLLAC MI YKSA CONCORD NEO MU BAŞLIĞIM VARDI..SÜRÜŞ KONFORU HOŞUMA GİTMEDI..O NEDENLE BU MARKALARI DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM..

bakan gitmiş yahu.. nerdesinz :)

sonunda aldık :)şükür RABBİME..sağlıkla kazasız belasız kullanalım inşallah..

tercihim Wollex oldu.. ürün gelince, konuyla ilgilenen olursa yazarım fikrimi..

Merhaba bende wollex sanfirancsco bebek arabasında kararsız kaldım kullanıyorsanız bilgi verirmisinz

Sonuc ve deneyimim, blki kazim olur ilgilenenlere
San francisco travel aldik,renk canli,icine araba pedi konunca rahat.misafirlikte iki kez yatak olarak kullandik gece,rahatti bebegim. Cinde uertimmis eve glince ogrendik urun etiketinden.
Concord neodan daha hafif araba.surus rahatligi olarak.
Biz merdiven ve kostebek yuvasi sokaklar nedeniyle biraz zorladik arabayi yinede dagilmadi,bazen bi gacur gucur etmiyor degil on teker..
Daha saglami sanirim wollex newyork.bir arkadasta vardi ve iyiydi gorunum ve bizimkinden buyuktu arka tekerlek

Back
X