Babycook kullananlara bi sorum olucakti

Esmeralldaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
220
8
118
Merhaba arkadaslar cocugum 4.5aylik ek gidaya basladik artik kiyma koymam gerekiyor corbasina suan sadece patates havuc pirinc ve kabak koyuyorum ama BABYCOOK Makineyle hazirladigimdan kiymayi cigdenmi haslayipmi koycam bilemedim kereviz ispanak fln hepsinin pisme sureside ayri nadi yapcama karar veremedim. Simdiye dek kullandiklarimi hep birarada koydum ve pisti ama kerevis ispanak kiyma fln bilemedim nasil olcagini...

Acil Yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Türkiye de satilmiyor sanirim o dediginz urun. Avent wasabi var aynı işi gören. Fiyat olarak da yüksek ürünler, kendimize çorba yapiminda da kullanirmiyiz acaba diye düşünüyorum

Canim kiyma icin erken deilmi. Ben 6. Ay bitince vermeyi dusunuyorum. Bu urunu bilmiyorum ama kiymayi az zeytinyagi ile biraz kavur bence

Canim kiyma icin erken deilmi. Ben 6. Ay bitince vermeyi dusunuyorum. Bu urunu bilmiyorum ama kiymayi az zeytinyagi ile biraz kavur bence

Tesekkurler cnm vermeye basladim doktor ver dedi ama ben nolur nolmaz diye cezvede hasliyorum sonra babycooka koyup tekrar buharda haslatiyorum ole icime siniyor anca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…