👶İsim Listesi👶

AZADNAZ

🧿👑Bebeğim👣🧿
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
1.059
1.122
333
Merhaba arkadaslar birçoğumuz hamileyiz bırcogumuz olacagız inşaallah nasıp olursa. 🙏 Allah herkesin kalbine göre versin ve hamıle olupta zorluk sıkıntı cekenın derdini gidersin, olmayıp ta cok isteyenin tez zamanda dileğini kabul etsin. 🙏

Sizlerden ricam erkek ya da kız isimleri fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Her ne kadar kendi tercihlerimiz olsada bazen eş vs uyum saglayamıyor olabiliyoruz. Şimdiden tesekkürler.

Benim fikrim

Erkek
Pamir =Dünyanın çatısı
Arsen =Kurtuluş özgürlük
Sarp =Dik. Zor
Pars =Kaplan cinsi

Kız
Birce=Tek biricik
Asya=En buyuk kıta

En cokta kız isimleri varmı bılmedıgım onu merak ediyorum. Lina Mina Mira Hıra Arya Alya bu tarz pek istemiyorum nedense.

Ama her turlu fikirlere acıgım. ☺️

Pamir, Sarp, Pars çok güzel isimler.
Arsen kulağa kız ismi gibi geliyor.

Asya ismini sevmem.
Birce çok hoş.
Günce ismi de düşünülebilir 😍

Allah izin verirse kız olursa Tomris Ayla erkek olursa Kürşad koymayı düşünüyorum henüz çok erken ama fikir olsun 🤗

Merhaba arkadaslar birçoğumuz hamileyiz bırcogumuz olacagız inşaallah nasıp olursa. 🙏 Allah herkesin kalbine göre versin ve hamıle olupta zorluk sıkıntı cekenın derdini gidersin, olmayıp ta cok isteyenin tez zamanda dileğini kabul etsin. 🙏

Sizlerden ricam erkek ya da kız isimleri fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Her ne kadar kendi tercihlerimiz olsada bazen eş vs uyum saglayamıyor olabiliyoruz. Şimdiden tesekkürler.

Benim fikrim

Erkek
Pamir =Dünyanın çatısı
Arsen =Kurtuluş özgürlük
Sarp =Dik. Zor
Pars =Kaplan cinsi

Kız
Birce=Tek biricik
Asya=En buyuk kıta

En cokta kız isimleri varmı bılmedıgım onu merak ediyorum. Lina Mina Mira Hıra Arya Alya bu tarz pek istemiyorum nedense.

Ama her turlu fikirlere acıgım. ☺
Asel ve hafsa isimleri çok hoşuma gidiyor erkektede miraç ismi hoşuma gidiyor hatta çocuklarımın ismi belli bile diyebilirim 😃 ama henüz hamile değilim

Benim fikrim

Erkek
Pamir =Dünyanın çatısı
Arsen =Kurtuluş özgürlük
Sarp =Dik. Zor
Pars =Kaplan cinsi

Kız
Birce=Tek biricik
Asya=En buyuk kıta

Ama her turlu fikirlere acıgım. ☺
Oğlum olsaydı Deniz koyacaktım şimdi kızım olacak inş eftelya (Deniz kızı) ve Didem Zara arasında kararsızım

Oğlum olsaydı Deniz koyacaktım şimdi kızım olacak inş eftelya (Deniz kızı) ve Didem Zara arasında kararsızım
Allah bagıslasın 🤗. Benım kardesımın ikizleri erkek Deniz kız Derin.
Eftelya guzel yada Didem de hoş. Hatta Dilem duymustum oda hoş. Ama Zara agır bır ısım gıbı gelıyor bana.

Asel ve hafsa isimleri çok hoşuma gidiyor erkektede miraç ismi hoşuma gidiyor hatta çocuklarımın ismi belli bile diyebilirim 😃 ama henüz hamile değilim
İnşallah zamanı gelince hazır hissettiğinde koyarsın 🤗

Allah bagıslasın 🤗. Benım kardesımın ikizleri erkek Deniz kız Derin.
Eftelya guzel yada Didem de hoş. Hatta Dilem duymustum oda hoş. Ama Zara agır bır ısım gıbı gelıyor bana.
Aynn O yüzden tek didemle yakıştırdım Zara’yı derin ve derende aklımdaki isimlerdendi

Ben kizimin adini İPEK koyacagim..Cok zor karar verdik.Begendigim ve dusundugum diger isimler;
Melis
İnci
idil
Duru
Beren
Selin di Ama eşimle anlasamadik..Son olarak bu isimde ortak bir karara vardik.Cok isindik bu isme.Melisa ismini de dusunmustuk..Bir de Melina var.Karen,Almina,Alara,Alisa da uzun sure gundemdeydi.
Begendigim erkek isimleri ise;
Giray
Artun
Uygar

Pamir cok guzel.. Pars da oyle..
Asya enn sevdigim kiz isimlerinden (Kızimin ismi)
Birce de cok güzel. Gulceyi de severim. (Bu aralar cok duymaya basladim. Günce de güzel daha duyulmamiş)

Beğendiğiniz isimlere benzer olduğunu düşündüğüm aklıma gelen
Kız: Bensu , Birsu , Gülce
Erkek: Alp , Rüzgar

Back
X