Pamir hep hayalim bakalım inşallah hayırlısı olsunda.Kızım olursa Aysima koyacağım oğlum olursa Poyraz Pamir
İnşallah gonlune gore versin o zaman AllahAllah izin verirse kız olursa Tomris Ayla erkek olursa Kürşad koymayı düşünüyorum henüz çok erken ama fikir olsun
Asel ve hafsa isimleri çok hoşuma gidiyor erkektede miraç ismi hoşuma gidiyor hatta çocuklarımın ismi belli bile diyebilirimMerhaba arkadaslar birçoğumuz hamileyiz bırcogumuz olacagız inşaallah nasıp olursa.Allah herkesin kalbine göre versin ve hamıle olupta zorluk sıkıntı cekenın derdini gidersin, olmayıp ta cok isteyenin tez zamanda dileğini kabul etsin.
Sizlerden ricam erkek ya da kız isimleri fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Her ne kadar kendi tercihlerimiz olsada bazen eş vs uyum saglayamıyor olabiliyoruz. Şimdiden tesekkürler.
Benim fikrim
Erkek
Pamir =Dünyanın çatısı
Arsen =Kurtuluş özgürlük
Sarp =Dik. Zor
Pars =Kaplan cinsi
Kız
Birce=Tek biricik
Asya=En buyuk kıta
En cokta kız isimleri varmı bılmedıgım onu merak ediyorum. Lina Mina Mira Hıra Arya Alya bu tarz pek istemiyorum nedense.
Ama her turlu fikirlere acıgım. ☺
Oğlum olsaydı Deniz koyacaktım şimdi kızım olacak inş eftelya (Deniz kızı) ve Didem Zara arasında kararsızımMerhaba arkadaslar birçoğumuz hamileyiz bırcogumuz olacagız inşaallah nasıp olursa.Allah herkesin kalbine göre versin ve hamıle olupta zorluk sıkıntı cekenın derdini gidersin, olmayıp ta cok isteyenin tez zamanda dileğini kabul etsin.
Sizlerden ricam erkek ya da kız isimleri fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Her ne kadar kendi tercihlerimiz olsada bazen eş vs uyum saglayamıyor olabiliyoruz. Şimdiden tesekkürler.
Benim fikrim
Erkek
Pamir =Dünyanın çatısı
Arsen =Kurtuluş özgürlük
Sarp =Dik. Zor
Pars =Kaplan cinsi
Kız
Birce=Tek biricik
Asya=En buyuk kıta
En cokta kız isimleri varmı bılmedıgım onu merak ediyorum. Lina Mina Mira Hıra Arya Alya bu tarz pek istemiyorum nedense.
Ama her turlu fikirlere acıgım. ☺
Allah bagıslasınOğlum olsaydı Deniz koyacaktım şimdi kızım olacak inş eftelya (Deniz kızı) ve Didem Zara arasında kararsızım
İnşallah zamanı gelince hazır hissettiğinde koyarsınAsel ve hafsa isimleri çok hoşuma gidiyor erkektede miraç ismi hoşuma gidiyor hatta çocuklarımın ismi belli bile diyebilirimama henüz hamile değilim
Amin inşallahİnşallah zamanı gelince hazır hissettiğinde koyarsın
Aynn O yüzden tek didemle yakıştırdım Zara’yı derin ve derende aklımdaki isimlerdendiAllah bagıslasın. Benım kardesımın ikizleri erkek Deniz kız Derin.
Eftelya guzel yada Didem de hoş. Hatta Dilem duymustum oda hoş. Ama Zara agır bır ısım gıbı gelıyor bana.
Merhaba merak ettim kızınız mı oldu oğlunuzun hangi ismi koydunuzKızım olursa Aysima koyacağım oğlum olursa Poyraz Pamir
Son görülmesi 1 yıl önceMerhaba merak ettim kızınız mı oldu oğlunuzun hangi ismi koydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?