Saç Şekillendiriciler Babyliss c20 tre saç maşası-konik

melissa7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
418
19
118
Manisa
BABYLİSS C20 TRE SAÇ MAŞASI-KONİK saç maşası kullananlar varmı

Remington Cİ95 Pearl İnci ile Seramik Kaplama Konik Maşa
buda güzel bi model

Ben yeni aldım bu maşayı.Açıkçası çok içime sinerek almadım şeklinden dolayı.Öncelikle söylemeyim ki eğer maşa yapmak konusunda kendinizi yeteneksiz hissediyorsanız kesinlikle almayın.Ben yaklaşık 5-6 yıldır kullanmadığım makine kalmadığından tecrübeliyim bu konularda.Ama bu maşayı kullanırken çok zorlandım.Saçlarım uzun.Maşanın şeklinden dolayı saçlar uçlara doğru kayıyor tutamıyorsunuz saçları.Heleki uzunsa onca saç uç kısma birikiyor.Sonra elim biraz alıştı fln ama yinede saçı yerinde tutmak çok zor.Kısa saç için kullanım kolay olacaktır belki.Saçta bıraktığı şekle gelince, evet becerebilirseniz şekil hoş ama bu kadar eziyete değecek kadar farklımı tartışılır açıkçası.

Bu arada benim kullandığım babyliss.Ama markanın pek farkedeceğini sanmıyorum çünkü sorun şekli.....Hatta karar verdim gidip değiştiricem sanırım =D

Son düzenleme:
$C20E_BBY.webp

Geçen ay aldım bu konik saç maşasını. Saçı hacimli yapıyor ve doğal dalgalar veriyor. İki eksisi var. Saçı sarınca saç koninin ince tarafında toplanıyor. Saçı kalın alamıyorsun. Diğeri ise saçı sardıktan sonra elle tutmak zorundasın. Diğer saç maşaları gibi mandalı yok. Bu yüzden boynumu iki kez yaktım :43: Ama maşamı seviyorum. Kullanmaya iyice alıştım. Tavsiye ederim. :49:

Eki Görüntüle 171151

Geçen ay aldım bu konik saç maşasını. Saçı hacimli yapıyor ve doğal dalgalar veriyor. İki eksisi var. Saçı sarınca saç koninin ince tarafında toplanıyor. Saçı kalın alamıyorsun. Diğeri ise saçı sardıktan sonra elle tutmak zorundasın. Diğer saç maşaları gibi mandalı yok. Bu yüzden boynumu iki kez yaktım :43: Ama maşamı seviyorum. Kullanmaya iyice alıştım. Tavsiye ederim. :49:

bende saçımı sararken mandal kısmını kullanmıyorum alışamadım yani direk üstte sarıyorum
maşa alırken bunuda gördüm ama ince ucuna saçlar kayabilir durumu aklıma takılınca almadım
şimdi remington ci 76 var çok memnunum ben biraz değişk kullansamda ilk kez maşası olan ve kullanan için çok çok iyi sonuçlar aldım
saçta beceriksiz olan ben bile maşayla harikalar yaratabiliyorum
artık saçlarımı uzatabilirim nasılsa şekilden şekile sokabiliyorum önceden hep kestirirdim uğraşmayı sevmediğimden
düzleştirirdim olur biterdi
ne zevkli işmiş bu maşa işi :16:

:44:
bende saçımı sararken mandal kısmını kullanmıyorum alışamadım yani direk üstte sarıyorum
maşa alırken bunuda gördüm ama ince ucuna saçlar kayabilir durumu aklıma takılınca almadım
şimdi remington ci 76 var çok memnunum ben biraz değişk kullansamda ilk kez maşası olan ve kullanan için çok çok iyi sonuçlar aldım
saçta beceriksiz olan ben bile maşayla harikalar yaratabiliyorum
artık saçlarımı uzatabilirim nasılsa şekilden şekile sokabiliyorum önceden hep kestirirdim uğraşmayı sevmediğimden
düzleştirirdim olur biterdi
ne zevkli işmiş bu maşa işi :16:

selam karamel, bende konik maşa araştırmasını yaparken senin mesajını gördüm.saç konusunda bende çok beceriksizim. remington ci76 yı çok öven var, sen bir kullanıcı olarak tavsiye edermisin?:44:

ben de az daha bu maşayı alacaktım. almadan önce kullanan var mı diye bi bakayım dedim. iyi ki bakmışım. Allah razı olsun sizden valla:34:. Başka maşalara bakayım ben:52:

Konik maşa tavsiyesi olan var mı kızlar? Bir saç maşası Almayı planlıyorum .ne önerirsiniz?

Back
X