Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kan ilacı canm magnezyum calsiyum takviyeside al istersen dr lar veriyo normalde ama dr una daniş istersenYabi sadece gyno ferro sanol diye bir ilaç kullanıyorum onun dışında bişey almiyorum
Kullan dediyse dr kullanin o zaman bildigi bisey vardir canm mutlaka.normalde düsuk olmasin bebek iyi tutunsunn diye verilir belki kasilma filan oldugunu düsunmüştür doktorun önlem aliyosur böyle sen kullan bi zarari olmaz aksine iyi gelirŞimdi doktora mesaj attım bana progestan 200luk kullan dedi ne alaka ya
Dr neye dayanarak progestan kullan dediCanım doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi ondan ağrım var mis
Canım aynısını yaşadım kasığım ağrıyodu sonrasında da bacağıma vuruyordu 1 haftadır yatıyorum progestan içiyorum günde 3 defa ve haftada 1 iğnem var çok şükür iyiyim bugün bebişimizi gördük kalp atışınıda gördük ekranda 5+5 izKızlar 25. Haftalik gebeyim ara ara kasik ağrısı oluyordu ama şimdi 2 gündür sol bacağa vuran ağrı giriyor kasık bölgesine
Kısa sürüyor ağrı ama 10 dakka ya bir giriyor. Böyle bir durumla karşılaşan varmı
Bu ilacın 13.haftadan sonra bebeğe zararlı olduğunu söylemiştiŞimdi doktora mesaj attım bana progestan 200luk kullan dedi ne alaka ya
Kim söylemisti? 13 haftadan sonrada kanamali ve ya rahimde kasilma olan gebelere veriliyor progestan zararliysa en ufak riskte bile bütun dr lan neden progesterona başlasınki?Bu ilacın 13.haftadan sonra bebeğe zararlı olduğunu söylemişti
Benim doktorum söyledi bende kullandım çünki 13.haftan sonra bırak demiştiKim söylemisti? 13 haftadan sonrada kanamali ve ya rahimde kasilma olan gebelere veriliyor progestan zararliysa en ufak riskte bile bütun dr lan neden progesterona başlasınki?
Düşük tehliken artik kalmadigi için biraktirmiştir....ilgisi yok bebege zarari olan bişey olsa asil ilk 3 ay olur¿Benim doktorum söyledi bende kullandım çünki 13.haftan sonra bırak demişti
Ben normal hap kullanmadığım için dedi galibaDüşük tehliken artik kalmadigi için biraktirmiştir....ilgisi yok bebege zarari olan bişey olsa asil ilk 3 ay olur¿