Bacağa vuran kasık agrisi

srpl_ozr

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
199
60
18
37
Kızlar 25. Haftalik gebeyim ara ara kasik ağrısı oluyordu ama şimdi 2 gündür sol bacağa vuran ağrı giriyor kasık bölgesine
Kısa sürüyor ağrı ama 10 dakka ya bir giriyor. Böyle bir durumla karşılaşan varmı

Magnezyum takviyesi almiyomusunz?

Yabi sadece gyno ferro sanol diye bir ilaç kullanıyorum onun dışında bişey almiyorum
O kan ilacı canm magnezyum calsiyum takviyeside al istersen dr lar veriyo normalde ama dr una daniş istersen

Şimdi doktora mesaj attım bana progestan 200luk kullan dedi ne alaka ya
Kullan dediyse dr kullanin o zaman bildigi bisey vardir canm mutlaka.normalde düsuk olmasin bebek iyi tutunsunn diye verilir belki kasilma filan oldugunu düsunmüştür doktorun önlem aliyosur böyle sen kullan bi zarari olmaz aksine iyi gelir

Canım doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi ondan ağrım var mis

Canım doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi ondan ağrım var mis
Dr neye dayanarak progestan kullan dedi:KK57: kafasına göremi¿nasil iştir anlamadim ama yinede başka bi durum olmadigina sevindim iyleş tez zamanda ve çok dikkat et erken dogumu tetikleyen bisey idrar yolu enfksiyonu en azindan progestan kullanlcak bi sebebin olmamasina sevindim.gecmiş olsun.

Kızlar 25. Haftalik gebeyim ara ara kasik ağrısı oluyordu ama şimdi 2 gündür sol bacağa vuran ağrı giriyor kasık bölgesine
Kısa sürüyor ağrı ama 10 dakka ya bir giriyor. Böyle bir durumla karşılaşan varmı
Canım aynısını yaşadım kasığım ağrıyodu sonrasında da bacağıma vuruyordu 1 haftadır yatıyorum progestan içiyorum günde 3 defa ve haftada 1 iğnem var çok şükür iyiyim bugün bebişimizi gördük kalp atışınıda gördük ekranda 5+5 iz :anneadayı: aman dikkat et bana doktor bol bol dinleneceksin yatacaksın 1 aya normale dönersin dedi sakın kendini yorma Ağrı'ların geçene kadarda iş falan yapma :nazar:

Kızlar açıklığa baktı erken doğum riski varmı diye 30 un üstü risksizmis benim 58 çıktı çok şükür progestan kullanmama gerek yok ama başta bi saçmaladı doktor

Bu ilacın 13.haftadan sonra bebeğe zararlı olduğunu söylemişti
Kim söylemisti? 13 haftadan sonrada kanamali ve ya rahimde kasilma olan gebelere veriliyor progestan zararliysa en ufak riskte bile bütun dr lan neden progesterona başlasınki?

Kim söylemisti? 13 haftadan sonrada kanamali ve ya rahimde kasilma olan gebelere veriliyor progestan zararliysa en ufak riskte bile bütun dr lan neden progesterona başlasınki?
Benim doktorum söyledi bende kullandım çünki 13.haftan sonra bırak demişti

Progestan vücutta bi hormon doğumun zamansız olmasını rahim kasılmalarını engellemekte baş etkendir. Dışarıdan hap olarakta alınır ve bebeğe hiç zararı yoktur aksine bebeğin miyadlı doğumu için gereklidir. Ama bu bacak Ağrıları içim osteocare öneririm tabi doktorunuzla görüşüp kullanın muhakkak zaten şuan sizin decavit kullanmanız gerekiyor fakat decavit mide bulantısı yada aşırı iştah açtığı için ben her zaman osteocare öneririm gebelere.

Bende osteocare kullaniyorum calsiyum magnezym d3 vitaminini ayri ayri almaktanda kurtulmus oluyorm ayrica hemde kramp kasılma vs yaşamyorum bu yüzden cok memnun kaldim.

Benim doktorum söyledi bende kullandım çünki 13.haftan sonra bırak demişti
Düşük tehliken artik kalmadigi için biraktirmiştir....ilgisi yok bebege zarari olan bişey olsa asil ilk 3 ay olur¿

Selam kızlar bende 22 haftalığım benimde çatı ağrım oluyor elevit gyno ferol ve magnezyum kullanıyorum geçmesi için tavsiyesi olan var mı

Back
X