insallah normaldir, haklisin yüksek moral lazim bize =)
canim almanyada yasiyorsun burda sagliga cok önem verirler ama senin dr anlayamadim önce sen dr degis bence.bide fazla hareket etmemen bi dönem dinlen kendini cok yorma vereliniortak
benimki calisma delisi herkesi kendi gibi saniyo sanirim, haftaya yien randevum var yine sinir ederse degistirecem...
iyi bi dr olmasi sart cünkü 9 ay boyunca ona gidip geleceksin sana moral vermesi seni motive etmesi sart ama morelini bozuyorsa hic gitme ona.sen kafanida takma bebislerimizi saglicakla alalim kucagimiza insallah.:1hug:benimki calisma delisi herkesi kendi gibi saniyo sanirim, haftaya yien randevum var yine sinir ederse degistirecem...
insallah tam 2,50 yil bekledim bebisimi ummadigim anda geldi, biraz ondanda tedirginim hersey yolunda giderse saglikla sihhatle kucagimiza alirin insallah bebislerimizi :)
arkadaslar 11+2 haftalik hamileyim, sabah uyaninca sol bacagim uyusuyo sanki kaslarim yok gibi düsecek gibi oluyorum, bide rahmimde arada kasilma oluyo yatakta dönünce kasiliyo ve asaga dogru bastiriyo gibi hissediyorum. 3 hafta raporluydum 2 hafta önce tekrar basladim ise, yarim saatte bir kalkip bi iki atmazsam kalcam ve belim inanilmaz agriyo, doktoruma söylüyorum normal hamilesin tabi olacak buagrilar fln diyo bi kizmadigi kaliyo, bunlar cidden normal mi bana bi akil verin lütfen....
arkadaslar 11+2 haftalik hamileyim, sabah uyaninca sol bacagim uyusuyo sanki kaslarim yok gibi düsecek gibi oluyorum, bide rahmimde arada kasilma oluyo yatakta dönünce kasiliyo ve asaga dogru bastiriyo gibi hissediyorum. 3 hafta raporluydum 2 hafta önce tekrar basladim ise, yarim saatte bir kalkip bi iki atmazsam kalcam ve belim inanilmaz agriyo, doktoruma söylüyorum normal hamilesin tabi olacak buagrilar fln diyo bi kizmadigi kaliyo, bunlar cidden normal mi bana bi akil verin lütfen....
kramplar için magnezyum takviyesi almanız gerek.
ayak uyuşmasına gelince bi gece kalkmak istedim yataktan wc için, gümbürrrr yere düştümmm, ayaklarım tutmadı, felç resmen... 1 dk sonra falan geçti, bir daha da olmadı.
bacaklarınızda da kramplar hissedeceksiniz, korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?