bacagim uyuso rahmim kasiliyo :-( nlur yardim

mimix

Kizim Rabbime Emanet
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
695
3
96
Almanya
arkadaslar 11+2 haftalik hamileyim, sabah uyaninca sol bacagim uyusuyo sanki kaslarim yok gibi düsecek gibi oluyorum, bide rahmimde arada kasilma oluyo yatakta dönünce kasiliyo ve asaga dogru bastiriyo gibi hissediyorum. 3 hafta raporluydum 2 hafta önce tekrar basladim ise, yarim saatte bir kalkip bi iki atmazsam kalcam ve belim inanilmaz agriyo, doktoruma söylüyorum normal hamilesin tabi olacak buagrilar fln diyo bi kizmadigi kaliyo, bunlar cidden normal mi bana bi akil verin lütfen....

5 hafta 3 gün oldu bebiş bekliyorum ve bel ağrısını söyleme ölüyorum resmen ((

benimki inanilmaz doktor raporda vermiyo ama yinede en kötüsü bacagimin uyusmasi resmen düsecek gibi oluyorum rahim kasilincada sanki cocuk düsecek gibi oluyo, cok bekledim bebegimi bisey olacak diye korkuyorum belki psikolojiktir diye rahatlatmaya calisiyorum kendimi....

Moralini bozma aklına kötü şeyler de getirme iyisini düşün..Biliyorsun Moral çok önemli..Benim de sol bacağım uyuşuyor oturduğum yerde ama geçiyor az gezince ya da düzeltince..

canim almanyada yasiyorsun burda sagliga cok önem verirler ama senin dr anlayamadim önce sen dr degis bence.bide fazla hareket etmemen bi dönem dinlen kendini cok yorma vereliniortak

canim almanyada yasiyorsun burda sagliga cok önem verirler ama senin dr anlayamadim önce sen dr degis bence.bide fazla hareket etmemen bi dönem dinlen kendini cok yorma vereliniortak

benimki calisma delisi herkesi kendi gibi saniyo sanirim, haftaya yien randevum var yine sinir ederse degistirecem...

benimki calisma delisi herkesi kendi gibi saniyo sanirim, haftaya yien randevum var yine sinir ederse degistirecem...

senin canını sıkıyor ise en mantıklsı bu canım bozma moralini sallaaaaa kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

iyi bi dr olmasi sart cünkü 9 ay boyunca ona gidip geleceksin sana moral vermesi seni motive etmesi sart ama morelini bozuyorsa hic gitme ona.sen kafanida takma bebislerimizi saglicakla alalim kucagimiza insallah.:1hug:

insallah tam 2,50 yil bekledim bebisimi ummadigim anda geldi, biraz ondanda tedirginim hersey yolunda giderse saglikla sihhatle kucagimiza alirin insallah bebislerimizi :)

çok erken başlamış bana göre kasılmalarınız ve kramplar...benım 22 haftadan sonra başladı da....ama dr dedıgı gıbı normal sadece ılaçla destek olabılırsın kendıne.magnezyum verdı benım dr um gerçekden işede yaradı...hayırı dogumlar

Canım bende tedaviyle hamile kaldım ve 10+1 deyim ... bende de kasılmalar oluyordu.Baktım internetten gayet normalmiş.Rahimin büyümesinden dolayı vücudun denge merkezi değişiyormuş bu nedenle bacaklarda uyuşma bazen hissizlik olabilirmiş.Çok zorlu işler yapmamak...mümkün olduğun zamanlarda uzanarak dinlenmek rahatlatıcı olurmuş.

ben şuan 25 haftalık hamileyim ağrı normal benim drum da öyle demişti rahmin büyüyo,çocuk büyüyo normal korkma bende hamile kaldığımdan beri ağrı hep var özellikle sabahları

bu kadar erken olmasi normalmi bilmiyorum ama bende 28. haftadan sonra baslamsiti asiri kramplar ve rahim kasilmalari mag nezyum verdi doktorum suan cok rahatim magnezyumu almadigim gun ozellikle sag bacagimi resmen hissetmiyorum uyusup kaliyo kilitleniyor
ama magnezyum aldigimda ise hic bir sikayetim kalmiyor .. doktorunuzu degistirmenizi tavsiye ederim
cunku sizi rahatlatan bir doktor kadar guzel bi ilac yok hamilelikte ..

kramplar için magnezyum takviyesi almanız gerek.
ayak uyuşmasına gelince bi gece kalkmak istedim yataktan wc için, gümbürrrr yere düştümmm, ayaklarım tutmadı, felç resmen... 1 dk sonra falan geçti, bir daha da olmadı.
bacaklarınızda da kramplar hissedeceksiniz, korkmayın

canım rahimdeki kasılma ve bacağındaki uyuşma yada kramp magnesium ve kalsium dengesinin bozuk olduğuna işaret olabilir doktoruna danış bence kaslarım yok düşecek gibi oluyorum diyorsun ya normal bence halsizlik yapıyo ama istersen doktoruna sor b12 falanda verebilir çok emin konuşuyorsun diyebilirsin ama bende aynı aşamalardan geçtim o ilaçları kullandım geçti magnesiumu hala kullanıyorum çünkü çatılarımda erken açılma var ilaçlara geç başladığım için olmuş sende geç kalmadaan doktoruna danış bence

canım çok dikkatli ol bebişine yada kendine zarar verebilirsin düşerek en iyisi bacaklarında hafif bi uyuşma bile olsa kalkma yerinden yanında biri olsun banyoya lavaboya giderken

cok sagolun arkadaslar karnimdaki kasilmalar azaldi uyusmalar her sabah devam ediyo magnezyum ve pürogestron aliyorum doktorum düsük dozde kalsiyum al uyusmasini engeller bacaginin dedi, cuma günü randevum var orda yine detayli sorarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…