waitforb Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Aralık 2017 343 172 33 10 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi waitforb #1 Kızlar sadece geceleri uyurken basen bölgeme çok ağrı giriyor uyanmıyorum ama acısını hissediyorum hep doktorum kalsiyum,magnezyum hapı verdi ama çok da bir çözüm olmadı.Sizde de var mı böyle bir sorun?
Kızlar sadece geceleri uyurken basen bölgeme çok ağrı giriyor uyanmıyorum ama acısını hissediyorum hep doktorum kalsiyum,magnezyum hapı verdi ama çok da bir çözüm olmadı.Sizde de var mı böyle bir sorun?
AnesteziDeniz Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2016 184 114 103 39 10 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi waitforb #2 calcium ve magnezyum eksiklği canım o ilaçları kullan faydasını göreceksin
waitforb Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Aralık 2017 343 172 33 11 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi waitforb #3 AnesteziDeniz .!.: calcium ve magnezyum eksiklği canım o ilaçları kullan faydasını göreceksin Genişletmek için tıkla... Peki,teşekkür ederim :)
AnesteziDeniz .!.: calcium ve magnezyum eksiklği canım o ilaçları kullan faydasını göreceksin Genişletmek için tıkla... Peki,teşekkür ederim :)