Bacak aramda ki agri dayanilmaz oldu yardim edin lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysun81
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

aysun81

Ziyaretçi
Merhaba kizlar,
32. Haftamdayim ve yaklasik 2 aydir bacak aramin sol tarafinda bi agri var. Sanki bicak batiyormus gibi hissediyorum.Özellikle oturup kalkarken ve giyinirken daha da siddetli hissediyorum. Doktorum bunun normal oldugunu söyledi fakat bu sabah kalktigimdan beri agrim o kadar siddetli ki yürürken bile cok canim yaniyor. Bacaklarimi her kipirdattigimda bicak gibi batiyor.
Bu agriyi yasayan arkadaslar lütfen tecrübelerini benimle paylasin. Ya sizin doktorunuz bu konuda ne söylüyor? Bu erken dogum belirtisi olabilir mi?

ben doktorun ne derse desin ,yinede dinlenmeni ,yatmani tavsiye ediyorum....

icinide ferah tut,baktin olmadi bi baska doktorada gorun canim.......
saglikli mutlu dogum dilerim,,,,,,,,a.s.

bende aynı durumdayım
senin bir tarafınmış
benim ağrım iki taraflı bir aydır sürüyor
yürümemi bile engelliyor
erken doğum riski mi bilmiyorum canım

canım yaklaşık 1,5 aydır şiddetli bir şekilde bende de var aynı ağrı.sanki bacak arama bi demir sokup açıyorlarmış gibi oluyor oturup kalkarken,yürürken.doktoruma anlattığımda hemen muayne etti ve herşeyin yolunda olduğunu bu tip şikayetlerin görülebileceğini söyled.ama mutlaka istirahat etmelisin başka çözümü yok dedi.egzersiz falan yapayımmı diye sordum hayır ağrıların olduğu sürece uzun yürüyüşmve egzersiz yapma dedi.yaklaşık 25 gündür evdeyim işe falan gitmiyorum ve ağrılarım azaldı.ama dışarıya çıkıpta çok yürürsem hemen tekrarlıyor
tekrar geçmiş olsun canım

aysun bu arada sende şubat annesi olacaksın dimi? 2009 şubat anneleri topiğine niye hiç uğramıon bakiimm,aynı haftalarda olunca şikaytlerimizde benzer şeyler oluyor o yüzden diyorum,daha faydalı olur oradanda paylaşman

aysun bu arada sende şubat annesi olacaksın dimi? 2009 şubat anneleri topiğine niye hiç uğramıon bakiimm,aynı haftalarda olunca şikaytlerimizde benzer şeyler oluyor o yüzden diyorum,daha faydalı olur oradanda paylaşman

Paylastigin icin tesekkür ederim canim. Subat annelerine ugruyorum ama haklisin pek katilimci degilim sanirim okumakla yetiniyorum.

canım aynısı bende de var normal yani doktorun haklı..b vitamini eksikliğide ağrıyı biraz artırıyormuş eti biraz fazla tüket...benimde uzun zamandır var birkeresinde iki gün öyle acıdıki resmen çığlık atarak ayağa kalkıyordum.dinlendim geçti.birazdaha sıkıcaz artık dişimizi...

slm gusel anne adayları...
ben sızler kaar hamiş deilim henuz ama iş arkadaslarım dan duyduum kadarıyla;30lu haftalardan sonra bu bacak arasındakı agrılar bebişler baş aşağı donuomus ya kafaları rahım agzına gecıomus yanı o kafası bebişin annenın bacak arasına baskı yapıomuş,belkı sızınkıde ole bişi olabılır ...banada ılerıde oturup kalkamıcaksın hatta apışarak falan yuruceksın bu agrıdan bıle dedıler...Allah sag salım meleklerınıze kavustursun....Analık zormus ınsanın anlaması için illahi doğurması gerekmıo hamiş kalmak bıle yetıo sanırım....sewgılerrrr

evet kızlar bende oluyor uuzn zamandır.bacak aramdaki ağrı için dr kemikler doğum için hazırlanıyor açılıyor dedi.birde benim sağ kalçamdan bi ağrı var yürüyemiyorum resmen o kaadr kötüki basamıyorum üstüne.eşimden felan destek almak zorunda kalıyor bazen.buda normalmiş hem kilo aldığımız için hemde sinirıçlarından kaynaklanıyormuş.bol bol dinlenmekten başka bişey yapamıcaz kızlar.

Kislar konuyla ilgili asagidaki yaziyi buldum ve paylasmak istedim.

Pelvis çemberinde ağrı hakkında ne söylenebilir?
Hamilelikte zorlu ve artış gösteren bir ağri türüdür. Genelde, hamileliğin 2. yarısında görülür. Kasığın etrafında ve pelvisin kenarlarında hissedilir. Hareket etme, yatakta bir taraftan diğerine dönme ve merdiven çıkma ağriyı arttınr. Hamilelik hormonlan nedeniyle eklemlerde bölgesel aynlma sonucunda ortaya çıkan ağridır. Ağrikesiciler ve pelvis etrafında özel bir bağla eklemlerin sabitlenmesi de ağriyı azaltmada işe yarar. Doğumdan sonra, ağrilar tamamen yok olur. Diğer hamileliklerde tekrarlaması nadirdir ama mümkündür.

Bu arada bugün kendimi daha iyi hissediyorum, dinlenmek iyi geldi sanirim, en azindan artik yürüye biliyorum.

Merhaba kizlar,
32. Haftamdayim ve yaklasik 2 aydir bacak aramin sol tarafinda bi agri var. Sanki bicak batiyormus gibi hissediyorum.Özellikle oturup kalkarken ve giyinirken daha da siddetli hissediyorum. Doktorum bunun normal oldugunu söyledi fakat bu sabah kalktigimdan beri agrim o kadar siddetli ki yürürken bile cok canim yaniyor. Bacaklarimi her kipirdattigimda bicak gibi batiyor.
Bu agriyi yasayan arkadaslar lütfen tecrübelerini benimle paylasin. Ya sizin doktorunuz bu konuda ne söylüyor? Bu erken dogum belirtisi olabilir mi?

slm diğer arkadaşlarında dediği gibi o ağı tamamen normalmiş, bende tırsıp dr.a sorduğumda olacak bunlar,artık kemiklerinin üzerinde büyük ve içi dolu bi rahim var artı ister kafa aşağı istrese makat gelişli olsun bebişin bi tarafı senin çatına denk gelip baskı uyguladığından oluşurmuş bu ağrılar. oturarak giyinip soyun acıyı azaltıyor..:)
:CüvCüv:

slm arkadaşlar bu konu acılalı seneler geçmiş ama şuan ben de son ayım dayım aglıcak derece de acı var vajina bölgem de ayagımın ustune basarken çok canım yanı yo krem verdi doktor nafile hiç fayda yok

bende de var aynı aqrılar yaklaşık 2 aydır dr.uma sürekli sorup duruyorum bebeqin baskı yaptıqını her hamilelikte olan normal bişi olduqunu söylüyo ben ısrar ettikçe sen nasıl doqurcan kolay mı hamilelik diyo.. artık son zamanlarımız katlancaz bebişlerimiz için

Back
X