Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacak bacak ustune atmis ultrasonda gostermiyo bu 3 oldu niye bole yapiyo 17 haftalik cikolatada yedim yok yinede acmiyo bacaklari. Kacinci haftada duzelir bu durusu
Demee oyleee nasip sabrederim o zamana kadar allahimmm buyuk konusmuyum mecbur sabredicemm :) ama gostersin artik yaa. Icine ne dogmustu herkes kizsa gostermez diyo ama benim icime basindan beri erkek doguyo. Ablamin bebegixe 8 aya kadr gostermemisti erkek o :) kafam karisti iste.benim kızım 22 veya 23. haftaydı açtığında :) o zamandan beri de kapamıyor![]()
Demee oyleee nasip sabrederim o zamana kadar allahimmm buyuk konusmuyum mecbur sabredicemm :) ama gostersin artik yaa. Icine ne dogmustu herkes kizsa gostermez diyo ama benim icime basindan beri erkek doguyo. Ablamin bebegixe 8 aya kadr gostermemisti erkek o :) kafam karisti iste.
bayağı keyfine düştün çıkaçak desene..şimdiden böyle ise maşallahhh :)))))
Benimki de 13 haftalik ikilibtestte erkege benziyo dediler bi kac gun oncede devlettw kiza benzeetiyrm dedi kafam kariati iki hafta snra belli olcak hayirlisi
artık göstereceği ne ise super birşey olmalı hahahahaha 1 hafta kendine gelemezmişsin :)))))Doktor dedi zaten annesi keyfine cok duskun diye :) bi kere gostersinde yine dussum keyfine :)
artık göstereceği ne ise super birşey olmalı hahahahaha 1 hafta kendine gelemezmişsin :)))))
bak sennnnnnn...allah gönlünüze göre hayırlı ile versin inşallahh :))))))))Hahahaha umarim ole olur bi pipi gormeden rahatlamicam o kesin artik :)
bak sennnnnnn...allah gönlünüze göre hayırlı ile versin inşallahh :))))))))
İlk çocuklu??benimde gostermiodu tam sonra kiz dediler %100 gösteremeyince kiz derler..
Ama 7 8; aylik oğlan olduğunu ogrendir başka bir doktor tarafindan