Doğuma Hazırlık bacak bacak ustune atmis gostermiyoo :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

buussra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
684
158
133
Bacak bacak ustune atmis ultrasonda gostermiyo bu 3 oldu niye bole yapiyo 17 haftalik cikolatada yedim yok yinede acmiyo bacaklari. Kacinci haftada duzelir bu durusu

Bacak bacak ustune atmis ultrasonda gostermiyo bu 3 oldu niye bole yapiyo 17 haftalik cikolatada yedim yok yinede acmiyo bacaklari. Kacinci haftada duzelir bu durusu

benim kızım 22 veya 23. haftaydı açtığında :) o zamandan beri de kapamıyor

benim kızım 22 veya 23. haftaydı açtığında :) o zamandan beri de kapamıyor
Demee oyleee nasip sabrederim o zamana kadar allahimmm buyuk konusmuyum mecbur sabredicemm :) ama gostersin artik yaa. Icine ne dogmustu herkes kizsa gostermez diyo ama benim icime basindan beri erkek doguyo. Ablamin bebegixe 8 aya kadr gostermemisti erkek o :) kafam karisti iste.

bayağı keyfine düştün çıkaçak desene..şimdiden böyle ise maşallahhh :)))))

yok 5 farklı dr baktı ama kesin bir şey söyleyemedi, düşün o kadar sakladı benimki sonra gösterdi görü de dr söyledi cinsiyeti dediğimde de herkes kesin açtı dimi diyordu

Benimki de 13 haftalik ikilibtestte erkege benziyo dediler bi kac gun oncede devlettw kiza benzeetiyrm dedi kafam kariati iki hafta snra belli olcak hayirlisi

Benimki de 13 haftalik ikilibtestte erkege benziyo dediler bi kac gun oncede devlettw kiza benzeetiyrm dedi kafam kariati iki hafta snra belli olcak hayirlisi

Hayirli ugurlu olsun rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Umarim fazla bekletmez sizi benim kuzum gibi :)

İlk çocuklu??benimde gostermiodu tam sonra kiz dediler %100 gösteremeyince kiz derler..
Ama 7 8; aylik oğlan olduğunu ogrendir başka bir doktor tarafindan

İlk çocuklu??benimde gostermiodu tam sonra kiz dediler %100 gösteremeyince kiz derler..
Ama 7 8; aylik oğlan olduğunu ogrendir başka bir doktor tarafindan

Ewet ilk canim birde o yargi yok mu kizsa gostermiyodur. Ya da ben gostermiyo dedigimde aa kiz o zaman diye bilmis konuusmalar beni nedense cok sinirlendiriyo. Ablam 7 aylikken ogrendi bi arkadaskm 8 aylikken ogrendi ikiside erkek. Banada gecen gun doktor bakti gostermiyo kiza benzettim dedi.

Benim çok iyi bir doktordu babada arkadaasimada kiz dediler renklide bider...sonuç oğlan ikimizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…