mrb arkadaşlar ben 23 yaşında bi kız annesiyim malasef bacaklarım eğri napcam bilmiyorum eşimin ailesi açık ve beni hep mahcup ediyolar çok utanıyorum karar verdim ameliyat olcam ama nerde nasıl bilmiyorum ankaradayım bana fikir verirmisiniz bacaklarım bu kadar değildi lise zamanında içe basmakdan diz kapak altı bacağım dışa doğru eğri 170 boyum var 53 kiloyum zayıfımda yanı incecik bacak ve çarpıklıkilizarof yöntemini duydum tel takıyolar onu olmak istemiyorum kızım çok küçük daha başka yöntem var mı yağ ve silikon dan başka doktora gittiğimde kireçlenme var zatenn 3 4 seneye agrın başlar dedi offff çok mutsuzum çokkkkkkkkkk allah rızası için yardım hastane ortapedi doktoru bu alanda bilginz varsa paylaşır mısınız
mrb arkadaşlar ben 23 yaşında bi kız annesiyim malasef bacaklarım eğri napcam bilmiyorum eşimin ailesi açık ve beni hep mahcup ediyolar çok utanıyorum karar verdim ameliyat olcam ama nerde nasıl bilmiyorum ankaradayım bana fikir verirmisiniz bacaklarım bu kadar değildi lise zamanında içe basmakdan diz kapak altı bacağım dışa doğru eğri 170 boyum var 53 kiloyum zayıfımda yanı incecik bacak ve çarpıklıkilizarof yöntemini duydum tel takıyolar onu olmak istemiyorum kızım çok küçük daha başka yöntem var mı yağ ve silikon dan başka doktora gittiğimde kireçlenme var zatenn 3 4 seneye agrın başlar dedi offff çok mutsuzum çokkkkkkkkkk allah rızası için yardım hastane ortapedi doktoru bu alanda bilginz varsa paylaşır mısınız
sana katılıyorum bencede en düzgün sonuç ilizarovda peki sen araştırırken görmüşsündür belki . ilizarovda kemiğe ulaşam demirler snradan iz yapmıyor mu ben bir yerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam alt bacakta boydan boyabir kesi izi oluyormuş galiba ya senin bilgin varmı . bu forumda da biri bana hiç önermedi kardeşinin bacağı kırılmışta ilizarov yöntemiyle düzeltmişler çok acılıymış. rusya da bize göre daha yaygın sanırım bu yöntem zaten rus bir dr bulmuş ilizarovu.O kadar iyi anlıyorum ki seni . Bende aynı durumdayım 20 yaşındayım .
Kireçleme bendede başladı ve bu silikonla ya da yağla çözülecek bit şey değil . Bende ya seneye ya da okul bittikten sonra düşünüyorum .
Ilizarov kesin çözüm ama 3-4 ay çocuğuna birinin bakması gerek. Birde plaklı ameliyat var ama o da içinde metali bırakıyorlar . Bilmiyorum nasıl yaparsın ama ailenden yardım iste ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım merhaba sen dr un dediğini yaptın mı yani dışa basmayı denedin mi yada başka herhangi birşey yaptın mı bacak eğriliğiyle ilgili. bende ilizarov düşünüyorum ama korkuyorum yailizarof gerçekten zor bi ameliyat o bacağından çıkana denk evdesin ve o çivilerin delik olan yerlerine pasumanı belli bi süreden sonra sen yapıyosun ve bunu yapabilcemi sanmıyorum ameliyat olsun istiyorum karşı değilim ama kemik yine eğri olcak yağ yada silikon estediğinde ne anlmı var onun kemiği düzeltemezler mi ki bana içe bastığımdan kaval kemiğini eğmişsin dedi dışa bastığımda düzeliyo eğrilik zamanla dışa basmayı alış bu kadar olmaz dedi ama sabrım yok ne zor durum ya
ne yaptırdın canım sen silikon mu yada yaBen sizinn o dediginiz ameliyatii oldumm 21 yasindayim 5 senedit kafama cok takiodum annemlee konustum ve ameliyat olmayaa karar verdimm kemik duzelttirmeyee hicc gerek yok arkadaslar ankarada dr.volkan tayfuru aramaniniz öneririmm ben bu ameliyati 1 hafta once oldum.ve volkan hoca mukemmel bi doktor onunlaa gorusmenizi mutlka oneririm benim.bacaklarim cok gusel oldu ve gercekten cok mutluyum ole kemik kirdirmaniza falan gerek yok bosunaa eziyet cekmeyee 6 ay yatmak zorunda kalirsinizz hemde tehlikelii
ne yaptırdın canım sen silikon mu yada yağ dolgusu muBen sizinn o dediginiz ameliyatii oldumm 21 yasindayim 5 senedit kafama cok takiodum annemlee konustum ve ameliyat olmayaa karar verdimm kemik duzelttirmeyee hicc gerek yok arkadaslar ankarada dr.volkan tayfuru aramaniniz öneririmm ben bu ameliyati 1 hafta once oldum.ve volkan hoca mukemmel bi doktor onunlaa gorusmenizi mutlka oneririm benim.bacaklarim cok gusel oldu ve gercekten cok mutluyum ole kemik kirdirmaniza falan gerek yok bosunaa eziyet cekmeyee 6 ay yatmak zorunda kalirsinizz hemde tehlikelii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?