bacak germe ve liposaksin yaptiranlar

Necsin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2017
4
0
1
38
Merhaba. Bir hafta icerisinde bacak ve kalca bolgelerinden liposaksin olup uyluk germe ameliyati yaptiracagim. Doktorum Asuman Sevin. Lakin biraz endiseliyim. Ameliyat sonrasi surecin acili gecmesinden korkuyorum. Doktor hakkinda bilginiz var mi ve de bu ameliyatlari gecirenler mesaj yazarsaniz cok yardimci olursunuz.

Merhaba. Bir hafta icerisinde bacak ve kalca bolgelerinden liposaksin olup uyluk germe ameliyati yaptiracagim. Doktorum Asuman Sevin. Lakin biraz endiseliyim. Ameliyat sonrasi surecin acili gecmesinden korkuyorum. Doktor hakkinda bilginiz var mi ve de bu ameliyatlari gecirenler mesaj yazarsaniz cok yardimci olursunuz.

geçmiş olsun şimdiden.sonrasında gelişmeleri yazarsan sevinirim.kaç kg ile olacaksın ameliyatı?ben de simitler ve sırt için istiyorum ama cesaret edemiyorum daha önce karın germe olmuştum.evdekiler karşı..o yüzden diyetle deniyorum maalesef.

58 kiloyum. Yaklasik 20 kilo verdim ama basenler ve ust bacak yaglari aynen duruyor. Ameliyati subat ayina ertelemek zorunda kaldim. Ameliyat olunca tekrar yazarim.

Merhaba arkadaslar
Benim bacaklarimda cok büyük sarkma sorunum var arastiriyorum fakat bacak germe ameliyati cok uygulanmiyor galiba aranizda bilgisi olan arkadaslar varsa veya bu konuda deneyimli Dr tavsiye ederseniz cok sevinirim, ben aslinda karin Kol germe ameliyatlari oldum ve cokta memnunum fakat Doktorum bacak germe ameliyatini Ben cok yapmadim daha deneyimli birine yaptir diyor sarkma cok fazla oldugu icin
Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum

Back
X