Bacak lazer lipoliz

Toprak2014

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
93
28
3
46
Merhaba arkadaşlar ben 1 bucuk ay önce bel sırt göbek ve kol bölgeme lazer lipoliz yaptırdım sonuctan son derece memnunum odemlerim olmasına rağmen simdi yakın zamanda bacaklarım için düşünüyorum aynı operasyonu bacak içi diz içi birde olursa baldır lar merak ettiğim şey yaptiran arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim bacaklarda sonuç nasıl oluyor yaptırdığınıza degiyormu anında ayağa kalkabiliyomusunuz ne kadarlık bir incelme oluyor eskiye göre tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

canım merhaba..öncelikle çok geçmiş olsun..ben de üst bölgeme lazer lipoliz düşünüyorum ama çok korkuyorum..biraz bahseder misin doktorun kimdi?işyerinden kaç gün izin almak zorunda kaldın ve çok ağrın oldu mu?daha önce karın germe aml oldum 75 kg yum maalesef..özellikle yan simitlerimin görüntüsü beni çok rahatsız ediyor.aslında bacak bölgeme de ihtiyacım var ama iyileşme sürecinden korkuyorum.sırayla yaptırmak sanırım daha mantıklı.

bu arada yaptıran arkadaslarım var bacak bölgesine..çok ağrı çektiklerini söylediler..morarmaları çok olmuştu.desteksiz kalkamıyorlardı.yürüyüşü 20 gün sonra zor yaptılar.ben de bunları duyunca inanılmaz korktum..malum karın germe zaten çok zor bir aml.o yüzden vazgeçmiştim..şimdi tekrar bir gaza geldim ama tüm vücut cesaret edemem..bide ben kimseye söylemeyi düşünmüyorum bu sefer :)

Merhaba ben çalışmıyorum o yüzden avantajliydim karın germe den daha kısa sürede iyileşirsin ama en az bir hafta izin almanız çok daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…