Lekeler, Çiller Bacaklarımdaki Leke Ve Yaralara Yardımcı Olabilecek Var mı ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

tekboynuzluat

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
12
1
8
Merhaba arkadaşlar.
Bu başlığı, sizinle bacaklarım hakkındaki sorunumu paylaşmak ve bu sorunu aşmış veya bunun nasıl çözüleceğine dair bilgisi olan arkadaşlar ile buna çözüm getirerek beni de, benimle aynı dertten muzdarip insanları da kurtarmak amacıyla açtım. (nasıl bi cümle olduysa artık. :1: )

Öncelikle sizinle bacaklarımın fotoğrafını paylaşıyorum.
$2014-05-23 20.30.29.webp $2014-05-23 20.30.46.webp
$2014-05-23 20.30.52.webp $2014-05-23 20.31.07.webp
İki bacağımı da net bi şekilde çekmeye çalıştım, kırmızı kabarık noktalar (artık adı leke mi bilmiyorum), yaralar falan var.

Bu hale nasıl geldiğini anlatacak olursam;
Ağda kullanan biriydim lakin sonra epilatöre geçtim.
Epilatör bildiğiniz gibi batık yapıyor -çok iyi kalitedekiler yapmaz tabii o ayrı-
Ben bu içteki tüyleri, siyah noktaları -kılları daha uygun olur- yapmamam gerektiği halde sıktım, törpüyle deştim, içinden çıkartmaya çalıştım.
Ve sonrasında bacaklarımın altları bu hale geldi, arkasında böyle bir durum yok ama ön kısmında böyle sorunlar var ikisinin de.
Bu olaylar geçen Yaz olmuştu bu arada, ama izleri hala geçmedi çünkü hiçbir iyileştirmeye yönelik eylemde bulunmadım.
Bunun sebebi ise ne yapacağımı bilmemem.

Her neyse.

Artık ağda kullanıyorum -baya uzun bi süre oldu-
Lakin bu izler hala duruyor. Cildim hassas sanırım ağda sonrası hemen moraran bir cilt.

Bazı minik kıllar hala içeride, onlara kabak lifi, ponza taşı falan kullanacağım.

Kırmızı noktalarımı ve yaralarımı geçirmem için ne yapacağımı söylerseniz çok memnun olurum.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.
Bu başlığı, sizinle bacaklarım hakkındaki sorunumu paylaşmak ve bu sorunu aşmış veya bunun nasıl çözüleceğine dair bilgisi olan arkadaşlar ile buna çözüm getirerek beni de, benimle aynı dertten muzdarip insanları da kurtarmak amacıyla açtım. (nasıl bi cümle olduysa artık. :1: )

Eki Görüntüle 1127542 Eki Görüntüle 1127543
Eki Görüntüle 1127544 Eki Görüntüle 1127545
İki bacağımı da net bi şekilde çekmeye çalıştım, kırmızı kabarık noktalar (artık adı leke mi bilmiyorum), yaralar falan var.

Epilatör bildiğiniz gibi batık yapıyor -çok iyi kalitedekiler yapmaz tabii o ayrı-
Ben bu içteki tüyleri, siyah noktaları -kılları daha uygun olur- yapmamam gerektiği halde sıktım, törpüyle deştim, içinden çıkartmaya çalıştım.
Ve sonrasında bacaklarımın altları bu hale geldi, arkasında böyle bir durum yok ama ön kısmında böyle sorunlar var ikisinin de.
Bu olaylar geçen Yaz olmuştu bu arada, ama izleri hala geçmedi çünkü hiçbir iyileştirmeye yönelik eylemde bulunmadım.

Her neyse.

Lakin bu izler hala duruyor. Cildim hassas sanırım ağda sonrası hemen moraran bir cilt.

Bazı minik kıllar hala içeride, onlara kabak lifi, ponza taşı falan kullanacağım.

Kırmızı noktalarımı ve yaralarımı geçirmem için ne yapacağımı söylerseniz çok memnun olurum.

Bence ilk amacın yaraların iyileşmesi olsun. İyi gelecekse jilet kullan ve sakın oynama sıkma. Ben de batık ve lekelerden şikayetçiydim uzun süre önce. Etek giyemezdim. Bir ürün kullandım o bana çok iyi geldi. Hafif asitli bir ürün onu günde 2 kere kullanıp kese yaptım. Çok eskiden yazmıştım mesajlarıma bakabilirsin.

Bence ilk amacın yaraların iyileşmesi olsun. İyi gelecekse jilet kullan ve sakın oynama sıkma. Ben de batık ve lekelerden şikayetçiydim uzun süre önce. Etek giyemezdim. Bir ürün kullandım o bana çok iyi geldi. Hafif asitli bir ürün onu günde 2 kere kullanıp kese yaptım. Çok eskiden yazmıştım mesajlarıma bakabilirsin.

Jileti bir kaç defa yapmışlığım var, bir daha bacağıma süreceğimi sanmıyorum.
Ürünün adını yorumlarınızda aradım ama maalesef bulamadım.
Adı Acnelyse falan mıydı acaba ? Söylerseniz çok sevinirim.

Jileti bir kaç defa yapmışlığım var, bir daha bacağıma süreceğimi sanmıyorum.
Ürünün adını yorumlarınızda aradım ama maalesef bulamadım.
Adı Acnelyse falan mıydı acaba ? Söylerseniz çok sevinirim.

Pdf vanish diye bir üründü. Annem hala bacaklarımın bu haline inanamaz. O bacak bu hale nasıl geldi der. Ürünü googledan aratın yorumlar da çıkar.

Merhaba arkadaşlar.

Eki Görüntüle 1127542 Eki Görüntüle 1127543
Eki Görüntüle 1127544 Eki Görüntüle 1127545

Her neyse.

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun aynı dertten bende muzdarip durumdayım. Kabak lifi ponza taşı ne denediysem batıklarım geçmiyor. Üstelik bunları yaparken vücudumu resmen kazıyorum yani geçsin diye. Benim lekelerim seninki kadar çok değil tek tük lekeler var ama genede insan rahatsız oluyor. Lekeler için cilt soyucu ilaçlar var onlardan kullanman gerekiyor. ve sabırlı olman gerekiyor. çünkü lekelerin geçme süresi 6ile 8 ay arasında bir süre oluyor.bence bi cilt uzmanına göstermelisin. Çünkü sendekiler daha fazla. Ayrıca bu laçları kullanırken. Kesinlikle kese vücut peelingi ponza taşı gibi ürünler kullanmamalısın. Bizim yapmamız gereken en önemli şey batıkların oluşumunu engellemek. Onun içinde vücudu sürekli ama sürekli nemli tutmak ve dar şeyler giymemek gerekiyor

sinir otu al aktardan canım kaynat ve yarakları ılıkken tek tek aç yara olan yerlerine koy strecle sar 24 saat dursun ertesi gun cıkar cok kasıncak ama korkma yaraların pembelestgnı gosreceksın.ayrıca bu ıslemı yaptktan snra acnelyse al ve bacagına sur .krem ısleemını 3 4 gun ard arda tekrrlaa soyulmaları goreceksın ben cok cektım bacaklrımdakı lekelrden ama cok sukur hıcbsy kalmadı bunlarla basrdım acnelyse ile soyulrken bacagını nemlendrmeyı unutma sevgiler.

Arkadaşlar gerçekten çok çok teşekkür ederim cevaplarınız için :)

Önerilerinizin hepsi aklımda şu an. :16:

sinir otu al aktardan canım kaynat ve yarakları ılıkken tek tek aç yara olan yerlerine koy strecle sar 24 saat dursun ertesi gun cıkar cok kasıncak ama korkma yaraların pembelestgnı gosreceksın.ayrıca bu ıslemı yaptktan snra acnelyse al ve bacagına sur .krem ısleemını 3 4 gun ard arda tekrrlaa soyulmaları goreceksın ben cok cektım bacaklrımdakı lekelrden ama cok sukur hıcbsy kalmadı bunlarla basrdım acnelyse ile soyulrken bacagını nemlendrmeyı unutma sevgiler.

Acnelyse'i tam olarak nasıl kullanacağıma dair bilgi verirseniz sevinirim.
24 saat geçtikten hemen sonra mı Acnelyse'i süreceğim ?
Ve Acnelyse'i sürüşümün hemen ardından mı nemlendirici bir kremle nemlendireceğim ?

Bir de Acnelyse'i en fazla 2 gün ard arda kullanabilirsiniz, diğer sürüşünüz için 1 gün bekleyin diyorlar, o yüzden tereddüt ettim şu an :/

Otlari cikrdiktan snra surersen daha çok fayda grssun CNm.normalde 2 gün surulp 1 GN dinlndriln bi krem 3 aydr yüzüme uyguluyorum.ama backlrda herkeste frkli zmnda etki ediyor brz geç soyuluyo.nmlndrcyide soyulmylr bSldgnda kullnrsan iyi olr

Otlari cikrdiktan snra surersen daha çok fayda grssun CNm.normalde 2 gün surulp 1 GN dinlndriln bi krem 3 aydr yüzüme uyguluyorum.ama backlrda herkeste frkli zmnda etki ediyor brz geç soyuluyo.nmlndrcyide soyulmylr bSldgnda kullnrsan iyi olr

Hah, tamam. Tekrar çok teşekkür ederim açıklamanız içiiin :42:
Dediklerinizin faydasını göreceğimi umuyorum (:

Hah, tamam. Tekrar çok teşekkür ederim açıklamanız içiiin :42:
Dediklerinizin faydasını göreceğimi umuyorum (:

kesınlkle faydası olacak krem de soyulmalar basllyınca soyulmalar bıtene kdr nemlendrırın snra tekrr baslaın bunu 3 4 kez tekrrlayn faydasını goren cok kısı oldu bastada kendıme faydsı oldu soylıyım de sıfa olr ıns

Merhaba. Aradan aylar geçmiş de, ben ancak yazıyorum gibi oldu ama.....
Ben Acnelyse'i denedim, ama pek faydasını gördüğümü söyleyeceğim (gerçi düzenli kullanmamıştım)
Sinir otunu yaptım, leş gibi koktu ama derimde biraz soyulma olduğu bir gerçek.

Ama asıl çözüm şu oldu sanırım;
Uzun bir süre ağda yapmadım, çünkü anladım ki yaralarım sürekli ağda yaptığım için iyice tahriş oluyormuş, böyle bir sorunu olan varsa bir süre ağda yapmasın derim ben.
+Kantaron yağı kullandım arada bacaklarıma gece yatmadan önce.
Böyle bir sorunu olan varsa yukarıda dediklerimi yapabilirler, ben böyle yaptım, sonunda gittiler, mutluyum! :KK73:
+Limon suyu falan da sürün arada, iyi geliyor.

beni takibe alabilir misiniz, sizinle aynı sorunu yaşıyorum yaralarım bir türlü iyileşmiyor. iyileşenler de kocaman mor-kahverengi arası lekeler halinde kaldı. sizinle konuşmak deneyimlerinizden faydalanmak isterim.

bıraz geç cvp verıorum fkt batıkların geçmemışse denyebılırsın..bitki lifi varya cnm bilirsin şu küçükken annelerımız banyoda onla lıflerdı bızı..işte onun ıç tarafıyla her banyoda canın acıyana kdr lıfle cnm benımkı senden beterdı..şimdı eser kalmadı..bunuda aktar sölemştı bana allah razı olsn ışe yaradı..ama fabrıkasyon olanlardan alma dırek aktardan gerçeğini al cnm...

Back
X