Arkadaşlar başına gelen varsa biri yardım etsin Allah aşkına. Benim bi gün yürürken bacağım ağrımaya başladı kasıktan dize kadar bi ağrı sanki kopacak neyse ilk zamanlar ağrı kesici kesiyordu işime bakabiliyordum. Sonra git gide şiddetlenmeye başladı 2 hafta hst doktor gezdim bulamadılar 2 hafta sonra bacağımın üzerinde döküntüler çıkınca Zona olduğunu söylediler. İlaçlarımın hepsini kullandım tedavim bitti yaralar kabuklandı. Ama o bacaktaki ağrı asla 1 gün bile geçmiyor git gide acıya dönüştü evden çıkamaz yürüyemez hale geldim. Bu nasıl Zona ağrısı böylemi olur. Ağrıdanda ziyade kopacakmış gibi düğümlenmiş gibi bi acı var bacağımda. Yatarken geçiyor ama kalkınca yürütmüyor çok şiddetleniyor. Gitmediğim doktor kalmadı herkes zona diyor sadece ama kimse bacağımda bi sinir hasarımı var diye ne mr ne emg istemedi. Bu normalmi acaba başına böyle birşey gelen varmı? kas yırtılması sinir kopması nebileyim başka bir şey olabilirmi? Bu şikayetlerim başlamadanda 1 ay önce kadar motordan düşmüştüm ona bağlı bişey gelişmiş olabilirmi? Bacakta yaralar çıkınca bütün doktorlar zonaya bağladı kimse başka bişey varmı diye araştırmadı ne özeli ne devleti ne yapacağım ben böyle bi akıl verin lütfen. Zona geçiren arkadaşlar rica ediyorum sizinde böylemi oldu? Çok zor durumdayım hergün daha kötüye gidiyorum iyiye gitmiyor!