bacılarım toplanın hele

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yenidennnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
289
169
103
Canım k.k kadınları bana akıl verin biraz hemen olayı anlatıyorum sabah baş dönmesi ile uyandım sinirden biz 4 eltiyiz biri uzak şehirde hepsiyel iyiydim yani öyle sanıyordum küçük kaynımla ve eşiyle geçen hafta tatile gittik 3 gün bi anda gelişti eltim atanınca süpriz yapmış buraya kadar sorun yok gittik geldik büyük eltim küsmüs kaynım küsmüs aradım durumu izah ettim anam yok takmışlar kafayı bana eltim diyorki sen aramızı bozuyorsun yok dolduruyorsun sosyal medyadan bana yardırıyor digeriyle aram iyi oda görmüş eşimde takma bas engeli evime gelmesinler o kadının yaptıgı bu kaçıncı senin içini biliyorum dedi aradın gönül almak için dedi hayır biz ördek ailesi gibi gezmek zorunda mıyız bide bana twitterdan köylü kurnazı yazmıs direk bana o kadar belli ki her yerden sildim rehber dahil allah askına noluyor bu insanlara benim yerimde olsanız bundan sonraki tavrınız nasıl olurdu ?

KIZLAR BENİ ARADI ŞİMDİİİ AAAA YENİDENNN SEN NEDEN BENİ SİLDİN ŞOK OLDUM BİZ O KONUYU KAPATTIK BEN ONLARI İŞ YERİNDEN Bİ ARKADAŞIMA YAZDIM AŞK OLSUN ÜSTÜNE Mİ ALINDIN DEDİ HAYDİİİ BUYRUN

Son düzenleme:
Engelleyin.msj atın evime girip çıkma diye.niye arayıp arayı düzeltmeye çalışıyorsunuz.cok mu lazim o insanın varlığı size

Engelleyin.msj atın evime girip çıkma diye.niye arayıp arayı düzeltmeye çalışıyorsunuz.cok mu lazim o insanın varlığı size

ya ne biliyim hani gönül mü koydu dedim aradım durumu izah ettim güzelce kapattık konuyu aradan iki gün geçti anammm bide ne göreyim neler yazıyor ergen gibi okadar üzüldüm ki

Niye umursuyorsunuz ki böyle insanları? Eşiniz bile görüşme istemiyorum demiş. Hiçbir mecburiyetiniz olmadığı halde bu kadar kafaya takmak niye??

Elti kelimesini lugatimdam siler o insanları da hayatımdan çıkarırdım..Olayı tam anlamadım ama hicbir gerekçe hakareti mazur gösteremez.

olay su bunlar istiyorki biz ördek ailesi gibi beraber gezelim ve büyük oldugu için hep ona yalakalık yapalım her aktiviteye onu ve eşini çagıralım pohpohlayalım

Niye umursuyorsunuz ki böyle insanları? Eşiniz bile görüşme istemiyorum demiş. Hiçbir mecburiyetiniz olmadığı halde bu kadar kafaya takmak niye??

ya ortada bişey yokken sen beni kıskanıyorsun digerini doldurup kendine kanka yaptın tavrında ama küçük eltim eltiden çok arkadasım sırdaşım napabilirim ki

Elti kelimesini lugatimdam siler o insanları da hayatımdan çıkarırdım..Olayı tam anlamadım ama hicbir gerekçe hakareti mazur gösteremez.

ya benim artık başım agrıyor bunlar yüzünden iyi olsan astar istiyorlar kötü olsan olay çıkıyor napcam bilmiyorum

Eşiniz gerekeni söylemiş basın engeli canım:rapci: ayrıca eltiniz ergenlige yeni mi girdi ne bu atar bu alınganlık:sopa: sizin göbeğiniz beraber kesilmedi isterseniz tek gidersiniz isterseniz kuçük eltinizle gidersiniz isterseniz kv ile gidersiniz yani olay bu.:21:

Eşiniz gerekeni söylemiş basın engeli canım:rapci: ayrıca eltiniz ergenlige yeni mi girdi ne bu atar bu alınganlık:sopa: sizin göbeğiniz beraber kesilmedi isterseniz tek gidersiniz isterseniz kuçük eltinizle gidersiniz isterseniz kv ile gidersiniz yani olay bu.:21:

saçma bi olaydan aram bozuldu işte

Hiç sevmiyorum ya arkadaş grubumda böyle, bazılarıyla daha samimiyim 2 kişi kahveye giderim bazılarıyla toplu görüşmelerde görüşürüm.

Kayınvalidem çok yapıyor bunu mesela kendileri küçük oğluyla vakit geçirirken bize seslenmez.( ki işime bişe gelir)

Bize gelecekleri zaman onlarıda toplar. Sinir oluyorum. En son açık açık yemeğe sadece ikinizi çağırıyorum eltim ve kaynımı değil. Lütfen dedim.

Hiç sevmiyorum ya arkadaş grubumda böyle, bazılarıyla daha samimiyim 2 kişi kahveye giderim bazılarıyla toplu görüşmelerde görüşürüm.

Kayınvalidem çok yapıyor bunu mesela kendileri küçük oğluyla vakit geçirirken bize seslenmez.( ki işime bişe gelir)

Bize gelecekleri zaman onlarıda toplar. Sinir oluyorum. En son açık açık yemeğe sadece ikinizi çağırıyorum eltim ve kaynımı değil. Lütfen dedim.

küslük oldu işte bende sinir oluyorum seni elti küçük eltimi dostum gibi görüyorum rahatsız olmuyorum ondan nedir bu çekememezlik ben napabilirim dimi ama

Ben olsam silmezdim engellemem de. Hatta eski görümcen ben kediden çok korkuyorum diye bütün profil fotolarını kedi resmî koymuş üstelik tatlı kedi de değil keskin dişli çirkin mi çirkin saldıran kedi resimleri :D hiç muhatap olmadım görmezden geldim bir araya gelince de normal konuştum sindirden çatladı sonra kendi kendine kaldırdı. Sen de hiç tepki vermeyecektin bir daha böyle şeyler yapmazdı. Nasıl olsa barışırsınız ileride yine bi sorun olsa yapacağı şey aynı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X