• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacimin derdi

Tomriskatun

Tengri Biz Menen
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
137
125
18
Merhaba canlar, aslinda bu defa dert benim değil kizkardeşimin üyeliği olmadiğindan ben iletiyorum ve onerileriniz çok onemli..:110:

Simdi bizim kiz bi çocukla konusmaya basladi, çocuk hoşlandiğini soyluyor geç kalmayalim bazi seylere diyor.. ama icraat sifir. Kardesim yazmazsa trip atiyor ama yazarsada geç cevaplar atip sinirlendiriyor.. çocuğun isleri yoğun babasi milletvekili fazla zamani olmadiğni ama olduğnda da surekli arayip yazdğni soyluyor.
Ama bu her kizin hosuna gitmediği için bacimida sinirlendiryor. Daha fazla ilgi bekliyor.. Vakti olduğnda goruselim diyor, bulustklarnda utangaç oldğndan konusamiyor sadece gozlernin içine bakip evlenceğm insan sensin diyorms.. Bulustuklari mekanlar hep arkadaslarinin mekani ordaki herkes yenge diye hitap etmis.. Bu arada aralarinda mesafe var ve bu durum çok can sksa da çocuk bacim her istedğnde geliyor..o_O
Çocuğun burcu oğlak bacimin kova:KK45:

Simdi ne kadar ciddilik sezdiniz bu durumda ? Sizce devam etmeli mi yoksa uzatmadan vazmigecmeli ?

Profil resminizdeki erkek kim? Ona takildim ben.

Biraz daha detay versen? Hiç belirgin iyi yada kötü bir olay yok mu?
Yanyanayken her sey çok guzel ama mesafe olduğundan evine döndğnde aramalar azaliyor, yazmiyor.. Hiçbir şey olmamiş gibi davraniyor..
Arayip soylendğnde islerim yoğun zaten yanina her istedğnde geliyorum her dakika yazamam ki bahanesne siğiniyor

milletvekili babası çocuga noluyomus kı yogunmus

bu iş olmaz o aıleye denkbı aıle degılsenız hıc zorlamayın

Sevgiliyiz diyor ama o sekilde davranmiyor tam anlamiyla, sanirim ciddiyetsizlik var dğil mi yani sadece bize boyle gelmiyor ?
Baya bi ciddiyetsiz gibi geldi bana:KK57: sanki boş zamanlarında gelip kardesinizle takılıyor gibi. Yaşlar kaç ki ?

Oylemi:KK43: bilmiyodum.
Yok canim kafama takildida sordum.
Mekani cennet olsun sehidimizin Allah geride kalanlara bin kez sabir versin.

Konu geliyim ben tekrar.
Ne zamandan beri konusuyor kardesinle o erkek?

Allah razi olsun amiiiin..:KK43:

1 yildir konusuyorlar

Bacımın ı basimin diye okuyup ilaç adı sanmam :D

Çok yoğun babası milletvekili falan iyimiş :D

Back
X