senooo Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2014 457 544 123 20 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi senooo #1 arkadaşlar yüzümde sivilce var bactroban kullansam etkisi olur mu iyi gelir mi yani
misery89 Kendi masalımda kayboldum Kayıtlı Üye 16 Eylül 2012 1.287 1.007 333 30 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi senooo #2 senooo .!.: arkadaşlar yüzümde sivilce var bactroban kullansam etkisi olur mu iyi gelir mi yani Genişletmek için tıkla... canım ben iltihaplı sivilcelerim patladığı zaman mikrop kapmasın etrafa yayılmasın mikroplar die üzerine çok az mitarda baktroban sürüyorum ama sürekli kullanım için uygun olacağını düşünmüyorum hiç doktora da sormadım bi sormak gerek :/
senooo .!.: arkadaşlar yüzümde sivilce var bactroban kullansam etkisi olur mu iyi gelir mi yani Genişletmek için tıkla... canım ben iltihaplı sivilcelerim patladığı zaman mikrop kapmasın etrafa yayılmasın mikroplar die üzerine çok az mitarda baktroban sürüyorum ama sürekli kullanım için uygun olacağını düşünmüyorum hiç doktora da sormadım bi sormak gerek :/