- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
Ay nasıl mutlu oldum anlatamam, kara kara düşünüyodum hergün ne yapıcam diye...Hiçbirşey yapmana gerek yok...kapıyı aç yeter :)
Onlar gerekli herşeyi getiriyor...öğle saati gelince gidip yemek yiyip geliyorlar...ben sadece çay kahve yapıyorum aralarda...yanına da bi kek pasta falan
Arkadaşlar merhaba, önümüzdeki ay badana yaptırıcaz. Evlenmeden önce badana işini babam ve yamakları olarak biz yaptığımız için badanacı gelince nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.
Hazırlık olarak neler yapmalıyım?
Ben şu an çalışmıyorum, adam gelince evde mi bulunmam gerek çıkmalı mıyım?
Öğlen yemeğini adama ben mi yapmalıyım?
Teşekkürler şimdiden...
Arkadaşlar merhaba, önümüzdeki ay badana yaptırıcaz. Evlenmeden önce badana işini babam ve yamakları olarak biz yaptığımız için badanacı gelince nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.
Teşekkürler şimdiden...
Çok sağol arkadaşım badanayı yapan adam getiriyor örtü onu biliyorum, halıları yıkamaya vericem zaten tümden ayak altından gidecek. Bi de rezil olmayayım diye yatak arkası koltuk altları ne varsa şimdiden çekip temizlik yapıyorum oda oda annem manyak mısın badana yaptırıcan niye temizlik yapıyosun diyo ama utanıyorum çekipte toz görürse diye. Vitrinim küçük benim onu boşaltmama gerek var mı? Ben tek başıma bile çekebiliyorum. Bi tek yatak odasındaki gardolap çok ağır onu çekebilirler mi kiHa bir de size düşen bi arkadaş yazmış halıları toplamak öncesinden. Bir de duvarda resim saat vs varsa kaldırırsınız..
Çok sağol arkadaşım badanayı yapan adam getiriyor örtü onu biliyorum, halıları yıkamaya vericem zaten tümden ayak altından gidecek. Bi de rezil olmayayım diye yatak arkası koltuk altları ne varsa şimdiden çekip temizlik yapıyorum oda oda annem manyak mısın badana yaptırıcan niye temizlik yapıyosun diyo ama utanıyorum çekipte toz görürse diye. Vitrinim küçük benim onu boşaltmama gerek var mı? Ben tek başıma bile çekebiliyorum. Bi tek yatak odasındaki gardolap çok ağır onu çekebilirler mi kiıvır zıvır süs eşyalarını kolilerim artık.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın vallaKıyamam tozları da almışsın zaten, vitrin içindekilerle sarsılmadan çekilebiliyorsa yani eşyalarına zarar gelmicek gibiyse hiç gerek yok. Ne kadar ağır ne kadar büyük olursa olsun onlar halleder merak etme sen için rahat olsun
Eskisi kadar zor ve pis değil bu işler
Biz bi giriyoruz eve iş bitince o poşet örtüleri kaldırınca evi nasılsa aynen buluyorsun, öyle çok iş kalmayacak yani sana
Halıları da veriyormuşsun oh mis, zebra perden filan varsa onu da onlar çıkarırlar
Sen sadece duvarındakileri toplasan yeter, mis gibi oturursun evinde temiz temiz
Teşekkürler şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?