Badem Göz & Göz Kapağı Estetği

Mandarins

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
1.266
1.851
333
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Badem Göz ve Göz kapağı estetiği aynı şey midir? Yaptıran, memnun kalan, sıkıntı yaşayanlar yazabilir mi lütfen. İstanbulda olanlar özellikle tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Arkadaşlar merhaba,

Badem Göz ve Göz kapağı estetiği aynı şey midir? Yaptıran, memnun kalan, sıkıntı yaşayanlar yazabilir mi lütfen. İstanbulda olanlar özellikle tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Merhaba. Badem göz ameliyatında gözler daha yukarıya doğru,çekik gibi oluyor .Saçlı derinden kesi yapılıyor,dokular gevşetilip göz kenarı yukarı çekilip dikiş atılıyor.
Göz kapağı estetiğinde göz kapağındaki fazla doku çıkarılıp alınıyor. Gerekirse Alt göz altında torbalanma varsa ve gevşek deri varsa onada müdahale ediliyor.
Ben 2014 yılında burun ameliyatlımla birlikte badem göz ameliyatı da olmuştum. 2 ay kadar öncede alt göz kapağı ameliyatı oldum.
Memnunum,tavsiye ederim

pess kimse yaptırmamış mı kimsenin bilgisi yok mu koskoca kadınlar klübünde:)

göz kapağı estetiği, bademgöz estetiği v.s konusunda çok iyiler.
Bir kaç örnek resim atıyorum. Daha fazla bilgi için

Son düzenleyen: Moderatör:
Baden gözde kesi yukarıya doğru oluyor. Klasik göz kapağında göz seklinize gore yana yada aşağı dogru(uç kısmından bahsediyorum)yapilir. Bide kedi gozu var oda sacli deriden goz cekiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…