bademciklerime bir çareee :(

cicegimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
92
7
98
Adana
arkadaşlar 3 gundur şiş bademciklerim,bugun acıle gıttım kendı dr ilaç vermeyın demiş,basit bi serum takıp bırakacaklardı bende sadece serum vereceksenız ıstemıyorum boğazım kötu antıbıyotık başlasanız olmazmı dedım, kesınlıkle hayır deyıp yolladılar :/ kendımı bılıyorum antıbıyotık başlamadan geçmeyecek bu bademcıkler.üstünde beyaz kabarcıklar olmuş acıyor yutkunamıyorum gece nefes alamıyorum evde lımon bal vs elden geldığince yaptık varmı acaba başka bır önerısı olan.

hamilesin ne antibiyotiği yahu geçer o geçer yat dinlen bi de ısrar etmiş aferin:4:

sende haklısın ne diyim , ama canım çok yanıyor ve çalışıyorum öyle yatıp dinlenmek falan yok 5 saat konuşuyorum cır cırr böceği gibi,napim bian önce geçsin istiyorum.pekı bitkisel bişeler vsarmı bildiğin?

gribix diye bi çay var soğuk algınlığı için tamamen ot çöp karışımı işte ne iyi gelıyosa biz hissettik mi hemen içiyoruz yatıştırıyo biraz... memnun kaldık eczaneden almıştık

kalın giyin üşütme ..:68::68::68::68::94::94::94::94::94:
bol bol sıcak limonlu çorba,zencefil iç canım geçmiş olsun ..
:7::7:

kalın giyin üşütme ..:68::68::68::68::94::94::94::94::94:
bol bol sıcak limonlu çorba,zencefil iç canım geçmiş olsun ..
:7::7:

sağol canım yapıyorum bu tedbırlerı ama olmadı işte bende salgına yakalandım maalesef.zencefılle ballı sıcak su yaptım, şimdi içtim.ama hala kocaman bademcıkler :( olmadı sağlık ocağına gıdecem açılınca.bir umut...

Back
X