bunun için : 32. haftanızda açtırmanız gerekiyor.doğumdan sonra rapor çıkartılamıyor ( devlet hastanesinden verilmiyor ). eğitim araştırma hastanesine gebe polikiniğine randevu alııp gidiyorsunuz. çalışmayacağım deyip rapor açmalarını istiyorsunuz. aldığım cevap doktordan bağ-kurlara rapor verilmiyor oldu. beni idari raporlar sorumlusuna gönderdi. onlarda yok böyle bir şey sigortadan bize yazı gelmedi dediler. eşim var 2008 yılında kanun geçmiş dedi açıkladı. kanun maddesine kadar söyledi. sigortayı aradılar ve doğru dendi. burası bu arada haseki onlar bile bilmiyorlardı. doktor elden form 1 belgesi doldurdu verdi.sonra başhekime imzalattık. doğumdan sonra sigortaya verilecek bu açılan rapor kağıdı. bu arada bağ-kuru ödemeye devam ediyoruz.
tekrar ediyorum;
eğitim araştırma hastanesinden gebe polikiniğinden randevu alıyoruz
eğitim araştırma hastanesinden gebe polikiniği muayene edip çalışmayacağım diyorsunuz doktor form 1 raporu elden yazıp veriyor
raporu başhekime gidip imzalatıyoruz
bağkuru ödemeye devam
gerisi doğumdan sonra
tekrar ediyorum;
eğitim araştırma hastanesinden gebe polikiniğinden randevu alıyoruz
eğitim araştırma hastanesinden gebe polikiniği muayene edip çalışmayacağım diyorsunuz doktor form 1 raporu elden yazıp veriyor
raporu başhekime gidip imzalatıyoruz
bağkuru ödemeye devam
gerisi doğumdan sonra