Bağcılar da kadın doğum doktoru

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
yeni taşındım 24 haftalık hamileyim medilife Julide Acet e gittim ama çok soğuk geldi. başka hastane ve doktor önerisi olan var mı? Haliç Hospital Aylin Güneş e gdiyordum çookta memnundum ama hem uzak hem mesai saati dışında doğuma girmediği için normal doğum ihtimaline karşı evime yakın doktor arıyorum...

yeni taşındım 24 haftalık hamileyim medilife Julide Acet e gittim ama çok soğuk geldi. başka hastane ve doktor önerisi olan var mı? Haliç Hospital Aylin Güneş e gdiyordum çookta memnundum ama hem uzak hem mesai saati dışında doğuma girmediği için normal doğum ihtimaline karşı evime yakın doktor arıyorum...
Jülide hanım biraz soğuk görünür ama çok iyi ve ilgili bir doktordur. Bana yakın olsa düşünmeden giderdim. Eski hastanesindeyken kendisine devam ediyordum. Yüksek egosu plan biri değil. Kendisini aşan bir konuda mutlaka yönlendirir sizi. Karar sizin ama ben sıcacık davrandığı halde resmen sağlığımla oynayan 2 doktora gittiğim için şu an tecrübenin herşeyin üstünde olduğu kanaatindeyim. Karar tabiki size ait ama Jülide hanım işinde gerçekten iyi bir doktor. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza

doğumda nasıl acaba sezeryan olursa mesela dikişleri nasıl normal olursa yine soğuk mu? bende içimde sevdim ama riskli bir gebelikti başlarda ve ilkim. yani daha kıpır kıpır olsa keşke... çok heyecanlıyım

doğumda nasıl acaba sezeryan olursa mesela dikişleri nasıl normal olursa yine soğuk mu? bende içimde sevdim ama riskli bir gebelikti başlarda ve ilkim. yani daha kıpır kıpır olsa keşke... çok heyecanlıyım
Sizde haklısınız haksızsınız diyemem. Maalesef benim tecrübem kürtajla sonlandığı için bir yorumda bulunamayacağım Doğum ile ilgili. Ama ben kürtaj esnasında ve sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Şöyle birşeyi eklemeden edemeyeceğim genelde doktorlar hastayı anımsamakta zorlanabiliyorlar. Jülide hanım hatırlardı beni. Bilgilendirirdi güzelce. Kürtaja girerken çok sıcaktı diyemem ama sanki beni anlıyor gibiydi çok soğukta değildi yani. Buradaki hastane kapanınca hayal kırıklığına uğramıştım çünkü kesin ona giderim diyordum. Bağcılar a geçtiğini duyunca olsun oraya giderim dedim ama sorun sırf kontrol değil ki düşük riskim var sürekli kontrol altındayım. E Doğum normal olabilirse oraya gidene kadar doğururum diye düşündüm ve vazgeçtim. Yine de içinize sinmesi çok önemli. Medipol mega doktorları da çok iyi diye biliyorum. Belki bir araştırıp orda da uygun bir doktor bulabilirsiniz.

üzüldüm olasılıkları düşünmeden sormuş bulundum kusura bakmayın. Allah 1 daha yaşatmasın aynı acıyı. Julide hanımı bende sevdim aslında içimden gelen 1 hisle ama enfeksiyon mide bulantısı ve panik atak olunca şansa bırakamıyorum. medipol de yakın oraya da bakacağım doktor ismi var mı bildiğiniz orda

üzüldüm olasılıkları düşünmeden sormuş bulundum kusura bakmayın. Allah 1 daha yaşatmasın aynı acıyı. Julide hanımı bende sevdim aslında içimden gelen 1 hisle ama enfeksiyon mide bulantısı ve panik atak olunca şansa bırakamıyorum. medipol de yakın oraya da bakacağım doktor ismi var mı bildiğiniz orda
Amin inşallah. Yok sıkıntı yapmayın aştık artık o zamanları çok şükür. Medipol de Lebriz Hale Aktün ve Tuba Nadide Yılmaz dikkatimi çekmişti. Bi dönem orda tedavi gördüğüm için eğer tedavi esnasında hamile kalırsam bu iki doktordan birini seçebiliriz diye düşünmüştüm ama hiç gitmedim. Sonra kendiliğimden gebe kaldım çünkü. Ve yine uzak olduğu için kendime yakın yeri seçtim.

Merhaba ilkyuvada meltem Hastanesi'nde Nuray hanım var ben normal ve sezeryen oldum ikisinde gram ağrım olmadı randevu yine olsa yine gözü kapalı giderim oda çok sıcak değil ama hastaları çok karşıdan gelen bile var

medicine hospitale gitme şansın varsa orayı önerebilirim doktorları gayet iyi

Back
X