bağcılar devlet hast ve bakırköy dr.sadi konuk hast ayrıntılı usg

brnh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
7.304
7.673
118
31
evet hanımlar bu ıkı hastane hakkıında bılgısı olan varmı ayrıntılı ultrason için veya şöyle söylıyım ayrıntılı usg yaptrmamm lazım vee bayada pahalı ama ucretsız yapan yerlerde varmıs meselaa umranıye devlet hastanesı yapıomuss bana acayıp uzak yanı 3-4 saatlık yolum var dıyebılırım belki bunlarda yapıodur bana yakın bılgısı olan varmı pekı

merhaba canım sen yaptırabildin mi devlette ayrıntılı ultrason ben baktım hiç yaptıran bulamadım sen gittiysen yardımcı olur musun banada

evet hanımlar bu ıkı hastane hakkıında bılgısı olan varmı ayrıntılı ultrason için veya şöyle söylıyım ayrıntılı usg yaptrmamm lazım vee bayada pahalı ama ucretsız yapan yerlerde varmıs meselaa umranıye devlet hastanesı yapıomuss bana acayıp uzak yanı 3-4 saatlık yolum var dıyebılırım belki bunlarda yapıodur bana yakın bılgısı olan varmı pekı

Canım ben Baltalimanı Hastanesi Levent Semt Polikliniğinde yaptırdım. Önce MHRS den kadındoğum doktoruna randevu alıyorsun. Doktora muayene olduktan sonra aynı doktordan Ayrıntılı usg için randevu istiyorsun sana randevu veriyorlar. 3-4 boyutlu ultrason gibi sana çıktı vermiyorlar. Yüzüne bakıyorlar ama tavşan dudak mı diye. Onun dışında bakınca anlayabileceğimiz resimler vermiyorlar. Rapor yazıyor doktoruna iletmen için. Ücretsiz olsun dersen oraya da gidebilirsin

Back
X