Bagcilar medipol hastanesi

Perim3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
10
3
1
44
Arkadaşlar bagcilar medipolis hastanesinde doğum yapıp doktorundan memnun olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi ben 3yil evvel orada doğum yaptım ama doktorum oradan ayrılmış şimdi yeni bir doktor arayisindayjm lütfen memnun kaldığınız doktor ismini bana bildirirmisiniz....şimdiden teşekkürler

Bu konuda bende yardım istiyorum konuyu takipteyim.

3 sene önce ben de orada doğum yaptım. Nagehan hanım dı dr um. Çok memnundum.

merhaba, 2 gün önce Bağcılar Medipol'e Fazile Akyüz (Gölgeci) gittim. Bir dayak yemediğimiz kaldı sanırım.. Çok ilgisiz, kısa ve ters cevaplar, asık surat.. ne ararsan var. İlk hamileliğim ve haliyle çok heyecanlıyım, doktorun yanından çıktığımda neredeyse ağlayacaktım.. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Selam arkadaşlar ben geçen sene elif çilem eren'e gittim orada inanılmaz ilgisiz ve umursamaz geldi hiç memnun kalmadım. 10 şubatta yengem aynı hastanede doğum yapacak sezeryan oda o doktorda doğum yapacak bakalım o memnun kalacak mı ?

Merhaba bende perşembe günü derya hanıma gideceğim kontrol için memnun kalırsam medipolde devam edicem derya hanımı duyan var mı? Nasıl biridir?

9 şubatta yengem bağcılar medipolde doğum yaptı doktoru elif çilem erendi doktordan nekadar memnun kaldı bilemem ama hastaneden hemşirelerden hiç memnun değildi. Sezeryan doğum yaptı ilgi sıfırdııı

9 şubatta yengem bağcılar medipolde doğum yaptı doktoru elif çilem erendi doktordan nekadar memnun kaldı bilemem ama hastaneden hemşirelerden hiç memnun değildi. Sezeryan doğum yaptı ilgi sıfırdııı

çok ilginç hhastaneden ve hemşirelerden neden memnun kalmamış merak ettim doğrusu. bende medipolde ilk doğumumu yapmıştım sezeryan ile. hastane de hemşireler de on numaraydı.

Selam arkadaşlar derya hanıma 2 hafta önce gittim evet kendisi ilgili güler yüzlü biri onunla ilgili bir sıkıntı yaşamadım ama hastane için aynı şeyi söyleyemeyeceğim... derya hanım gebeliğin başında yapılan genel bir tahlil listesi verdi listede 500 tl fiyat yazıyordu istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz dedi iyi niyetli bir şekilde 2 hafta sonra gel tahlilerle kalp atışlarına bakalım dedi, bende devlette yaptrdım yaptırabildiklerimi sonrasında eksik kalanlar için bugün tekrar hastaneye gittim hastanede dedikodu yapmaktan başını zor kaldıran veznedeki arkadaş bana yine 500 tl ücret çıkardı!!! Neymiş normalde 1000 tlymiş ama paket olduğu için 500e indirmişler ayrı ayrı olunca indirim geçerli olmuyomuş !! Neyse tamam dedim yeterki testi yaptrym de doktora girip kalp atışlarını duyuyim derdim bu doktor aramaya gücüm yok.. sonra kimliğimi aldı bide demesin mi randevu tarihinizi geçirmişsiniz bide muayene ücreti alıcaz 90 tl!!! Bu kadarda enayi yerine koyulmaz insan... tamam dedim yaptrmıyorum aldım belgelerimi.. Allah bunların eline düşürmesin şmdi bu kadar ücret tuzağı kuran doğumda ne yapar Allah bilir.. yarın başka hasteneye gidicem inşallah...

Fazile hanım aşırı ilgisiz inanılmaz bir yüz ifadesiyle sen niye geldin der gibi.Boşa vakit kaybı ve para harcamaya değmez.

Back
X