bagcilar medipol mega

slmbalm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
717
468
158
Merhaba arkadaşlar :) 27. Haftadayim anadolu yakasindaydim karşıya taşındık bu hastaneye yakınız burda doğum yapan var mı acaba ? Yaptiysaniz hangi doktor memnun kaldınız mi ben çok korkuyorum doğumdan kendi doktorunuz mu giriyor doğuma

Cnm medipol mega bağcılara gittim ama çok kalabalık her gitmemde saatlerce sıra beklemekten gına geldi birde alışmışım ben kızıma hamileyken özel klinikten ilgi alakaya burası çok sıktı beni hemde doktor girmiyor doğuma yani mesai saatleri içindeyse ewt giriyormuş ama gece falan olursa yada hafta sonu nöbetçi dr giriyormuş. Ben eski kliniğimin tavsiyesi üzerine balat hastanesine gidiyorum eski dr eşi balatta dr yapmaya başlamış en azından içim rahat tanıdık bildik yer diye..

Merhabalar medipol mega bağcılar ile ilgili bilgi vermek istiyorum hersey guzel ilgi alaka ama normal zamanda acile gidince hic alaka yok dogumu orada yaptim bebegin kontrolleri orada onlara guvenip baska doktora gitmiyoruz istanbul disindan acil bilgi almak icin panikle doktoru aradim 20 dk anca bagladim sonra birde terbiyesizce bu konuyu bize tip fakultesinde gostermediler diye ukalalik arti ismini sorunca tlf kapatti aman isiniz medipol megaya düşmesin para almayacaklarsa hic bir sey yapmiyorlar

okudugum Doktorlarindan memnun herkes ama dogum mesai dışında olunca sorun yasaniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…