Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bagcilar ve cevresinde kres ariyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

aysu87

Canim ailem
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
3.078
199
163
Merhaba arkadaslar
4 yasina yeni girmis bi oglum var ve onun icin bi kres anaokulu ariyorum.mart sonunda bi yere verdim ama cok memnun degilim.meb bagli degil acilalida 1.5 sene felsn oluyo bundan dolayi duzen oturmamis gibi profesyonellik yok.bagcilarda oturuyorum burda veya cevresinde tavsiye edebiliceginiz anaokulu varmi scaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yardimci olucak kimse yokmu acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar
Birşey soracağım daha önce oğlunuzu karinca yuvasına verdiğinizi yazmıştınız.oglunuzla alakalı ne gibi olumsuzluklar oldu.bunu paylaşabilirmisiniz.ben de 3 yaşında oğlumu oraya göndermeyi düşünüyorum.o bakımdan bilgi sahibi olmak istiyorum.

merhaba msjinizi yeni gordum.
2.5 ay gittik oglumun ilk okul deneyimiydi ogretmenimiz aslinda cok sevecendi sahibide ayni sekilde hergun aglayarak biraktim oglumu ogretmeni kapidan gelip alordi kucaginda gotururdu icerde sorun olmadigini soylediler hep.fakat yilsonu gosterileri zamaninda oglum ogretmenim kulagimi cekti dedi ve oglum okulda yasanan herseyi anlatan bi cicuk oldu hep.inkar ettiler gercegi allah biliyo elbet ama sogudu gonlum ordan.hergun aglamasida nedendir cozemedim donem sonuydu nerdeyse basladigimizda belki adapte olamadi belkide gercekten sorun vardi.hangi subesini dusunuyosunuz acaba

merhaba bir hata yaptım ve oğlumu bağcılar karınca yuvasına verdim ve şu anda hala bıraktıkları hasarı düzeltmeye çalışıyorum o zamanlar yavrum konuşamıyordu şu an yaşadıklarını anlatıyorda nasıl bir hata yaptığımı farkettim oraya göndermekle

emanet ettiğimiz yavrularımıza davranışları çok kötü kamera kayıdı istedim göstermediler benim el kaldırmaya kıyamadığım yavruma vurmak ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…