Bağımlı Kişilik....

Buna kendin cevap vereceksin. Yalnız kalınca ne düşünüyorsun? Bu düşündüklerin mi seni rahatsız ediyor?
Dışarıda yalnız birini görünce acır mısın aklından ne geçer?
Dışarda genelde yalnız insanlara gözüm kaymaz,daha çok kalabalık gruplar dikkatimi çeker ama yalnız insanlara baktığımda özgüvenlerinin ve bağımsızlıklarının yüksek olduğunu düşünürüm.

Bence sorunun tek başına alışveriş yapıp kahve içmek vs. değil. konuştuğun şahısla 2 gündür konuşmamanız sana bu şekilde yalnız olduğunu hissettirdi gibi geldi bana :) o hayatına girmeden önce de bunları sorguluyormuydun yoksa son 2 günde mi böyle oldu?
Daha öncede böyle hissettiğim zamanlar oldu ama onunla konuşmayı kestikten sonra bu daha yoğun bir hal aldı.

Dışarda genelde yalnız insanlara gözüm kaymaz,daha çok kalabalık gruplar dikkatimi çeker ama yalnız insanlara baktığımda özgüvenlerinin ve bağımsızlıklarının yüksek olduğunu düşünürüm.
O zaman sorun yalnız kalmaktan korkmak değil bunu nasıl yapacağını bilememek.
Zor da olsa, başta keyif almasan da yalnız sinemaya git, oturup bir kafede kitap okumayı dene. Yavaş yavaş alıştırabilirsin kendini bu duruma.

Merhaba KK'nın güzel kadınları,benim konularım hep benzer oluyor ama ciddi anlamda bu sorunları yaşıyorum.Ben kendi içimde büyük bir yalnızlık yaşıyorum sanırım.Bir tarafım doğduğunda da yalnızdın,öldüğünde de yalnız olacaksın diyor.Diğer tarafım ise yalnızlığa gelemiyor.Arkadaşlarımla olduğum zaman gayet mutluyum,neşeliyim.Burada açtığım bir konuda C2'den tanıştığım bir çocukla konuştuğumu söylemiştim.Onunla 2 gündür konuşmayı bıraktık.Galiba onun etkisiyle de bir boşluğa düştüm.Şunu fark ettim ki ben başkaları yanımda olunca mutluyum,onlar gidince benim mutluluğumda gidiyor.Tek başına hiç sinemaya,tiyatroya gitmem.Alışverişe bile annemle giderim.Sanırım ben mutluluğu başkalarına endeksliyorum ve onlar da olmayınca mutlu da olamıyorum.Nasıl kurtulurum bundan?
Tek basina sevdigin aktiviteler bul bence. Kursa yazil vb. Ben tek basima kitap alip vir kafeye gitmeye bayilirim. Kahve soyler kitabimi okurum mesela. Yada deniz kenari bir yer deneyebilirsin. Insan kendi kendine yettigini farkedince baskalarina ihyiyac duymuyor bence

Benim bekarken çok geniş bir arkadaş grubum vardı. Onlardan çok keyif alırdım ama ara ara da sinemaya, operaya, yogaya yalnız gitmekten hoşlanırdım. Yaradılış biçimi bu bence. Sizin gibi çok insan var hep şaşırırlardı bana, ben de onlara.. bence yalnızlık da bir ihtiyaç.

Tek basina sevdigin aktiviteler bul bence. Kursa yazil vb. Ben tek basima kitap alip vir kafeye gitmeye bayilirim. Kahve soyler kitabimi okurum mesela. Yada deniz kenari bir yer deneyebilirsin. Insan kendi kendine yettigini farkedince baskalarina ihyiyac duymuyor bence
Haklısınız,işte tüm mesele kendi kendine yetebilmek

Benim bekarken çok geniş bir arkadaş grubum vardı. Onlardan çok keyif alırdım ama ara ara da sinemaya, operaya, yogaya yalnız gitmekten hoşlanırdım. Yaradılış biçimi bu bence. Sizin gibi çok insan var hep şaşırırlardı bana, ben de onlara.. bence yalnızlık da bir ihtiyaç.
Bunun bir ihtiyaç olduğunu fark edebilmek önemli bence

Selam.
Hobilerine yönel. Yürüyüş yap. Tek olmak iyidir. Tefekkür et. Yoldan geçerken papatyalara bile selam ver kedilere çok güzelsin de. Ben yalnızlığa aşığım öyle ettiler daha doğrusu. Bir Allah bir ben gerisi boş.. Sen de öyle yap tatlım.

Selam.
Hobilerine yönel. Yürüyüş yap. Tek olmak iyidir. Tefekkür et. Yoldan geçerken papatyalara bile selam ver kedilere çok güzelsin de. Ben yalnızlığa aşığım öyle ettiler daha doğrusu. Bir Allah bir ben gerisi boş.. Sen de öyle yap tatlım.
Mutlaka yapacağım 🤗🤗

Ben çok severim yalnızlıgı, kafa Dinle ohhh mis, ek olarak kendini seviyormusun acaba merak ettim

Kendimi pek sevdiğimi söyleyemem.Bununla ilgili de konu açmıştım
Konunun kökü bu zaten , bunu aşmaya çalış sev kendini çok sev, ben mesela akşam duş aldıktan sonra , kokulu krem sürerim çok mutluluk verir , böyle küçük mutlulukların olsun , sevdiğin şeyler vs.

Back
X