ZATEN MİSAFİR OLARAK OKUYORUM ÇOĞUNUuyelik iptali
ANLADIM O ZAMAN DURUM VAHIM UMARIM YARDIMCI OLACAK BIRILERI CIKARZATEN MİSAFİR OLARAK OKUYORUM ÇOĞUNU
NEDEN BAGİRİYORSUNMERHABABA ÖNCELİKLE,
BEN BİR BAĞIMLIYIM... BURANIN BAĞIMLISI OLDUM.GÜLÜK HAYATIMA DA YANSIMAYA BAŞLADI ... İLK BAŞLAR GÜLÜYORDUM SORA DERS CIKARMAYA BAŞLADIM SONRA İYİCE SARDI ... VE ÇALIŞMAM GEREKEN SINAVLARIM VAR... NE YAPABİLİRİM YARDIMCI OLUN ....
BENİM GİBİ OLANLARINIZ DA VAR MI ARANIZDA YARDIMCI OLURSAIZ MUTLU OLURUM
HESABIN TARİHİDE DOLAYI HERKESİ KAFASI KARIŞMIŞ 1-1,5 SENNEDİR PANDEMİDE N BURDAYIM
yani öneri bile yapmıyorum düşünün ...
YA açıklamaya yazdımÜyelik açalı 2 ay olmamış nasıl bu kadar bağımlı olabildin
klavye bozuk düzeltmeye çalıştım şimdi . iye bağırayım hanfendi ...NEDEN BAGİRİYORSUN
yok sosyal medya hesabım yokElektrik süpürgesine bağımlı mısınız mesela? Hayır, neden? Çünkü sadece lazım olduğunda kullanılır. Burayı da öyle düşünün. Lazım olunca kullanın.
Eğer buraya ya da sosyal medyada var olmadığınız da yoksunluk hissediyorsanız bunun sebeplerini düşünün yazın. Ve değerlendirin. Olan ne, olması gereken ne diye analiz edin ve uyun.
İnsanlar irade sahibidir, muhakkak kullanmalıyız.
kimseye bağırdığım yok klavye öyle takılı kalmışBağırma lütfen
Capslock burada bağırmak demektir ve yasaktır.kimseye bağırdığım yok klavye öyle takılı kalmış
haticeye değil de neticeye baksaız diyorumCapslock burada bağırmak demektir ve yasaktır.
Baktım. İrade sizin iradeniz. Bizim yapabileceğimiz birşey yok.haticeye değil de neticeye baksaız diyorum
Açalı 1 seneyi geçmiş ama pandemide gecen yıllarımı ben yıldan saymıyorruuumÜyelik açalı 2 ay olmamış nasıl bu kadar bağımlı olabildin
teşekkür ederimBen 5 sene neredeyse hiç girmeyip yeniden düştüm. Anlıyorum sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?