bağımlılık

Hephakli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
16
14
8
27
MERHABABA ÖNCELİKLE,

BEN BİR BAĞIMLIYIM... BURANIN BAĞIMLISI OLDUM.GÜLÜK HAYATIMA DA YANSIMAYA BAŞLADI ... İLK BAŞLAR GÜLÜYORDUM SORA DERS CIKARMAYA BAŞLADIM SONRA İYİCE SARDI ... VE ÇALIŞMAM GEREKEN SINAVLARIM VAR... NE YAPABİLİRİM YARDIMCI OLUN ....

BENİM GİBİ OLANLARINIZ DA VAR MI ARANIZDA YARDIMCI OLURSAIZ MUTLU OLURUM

HESABIN TARİHİDE DOLAYI HERKESİ KAFASI KARIŞMIŞ 1-1,5 SENNEDİR PANDEMİDE N BURDAYIM

yani öneri bile yapmıyorum düşünün ...

misafir olarak çoğunlukla burdayım...

Son düzenleme:
Üyelik açalı 2 ay olmamış nasıl bu kadar bağımlı olabildin

NEDEN BAGİRİYORSUN

İradenizi kullanıp, önemli ve öncelikli işlerinizi sıralayacaksınız. Sıra buraya geldiğinde (ki ne önemli, ne de öncelikli bir ihtiyaca binaen olmadığı sürece) süre kısıtı koyup, hayatınızı yaşayacaksınız.
Yoksa boşa geçen vakitlerin geri dönüşümü olmadığını anladığınızda, fazlaca zamanı kaybetmiş olacaksınız.

Elektrik süpürgesine bağımlı mısınız mesela? Hayır, neden? Çünkü sadece lazım olduğunda kullanılır. Burayı da öyle düşünün. Lazım olunca kullanın.

Eğer buraya ya da sosyal medyada var olmadığınız da yoksunluk hissediyorsanız bunun sebeplerini düşünün yazın. Ve değerlendirin. Olan ne, olması gereken ne diye analiz edin ve uyun.
İnsanlar irade sahibidir, muhakkak kullanmalıyız.

yok sosyal medya hesabım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…