Zor bir çocukluk geçirdim bu bahane olamaz ama anlamanız için yazıyorum , banyoda on dakika kalamazdım mesela annem hemen bağırırdı , çok su harcadın çık diye .. bir tane bebeğim guzel bir tane elbisem olmadan büyüdüm .. ergenliğim de hep ezik şekilde başkalarına özenerek geçti.. durumumuz yoktu sanmayın ikisi de çalışıyor ve aşırı cimri insanlar, 8 tane evleri var şu an.. çarşıda çok susadım bir gün , Genc kızdım bir Şişe su aldım diye duymadığım laf kalmamıştı , sen parayı harcıyorsun boşuna diye cami yok muydu diye .. annem sağolsun iç çamasırı bile almazdı yazlık taytlarımı çamaşır niyetine giyer beden eğitimi dersinden nefret ederdim arkadaşlarım görecek diye ..
gelelim bugüne ..
maalesef tüm kıyafetlerim marka , iki gardrop dolusu elbisem ayakkabım sayısız kıyafet takı .. iki sezon geçmeden veriyorum ihtiyacı olanlara buna rağmen..
sayamıyorum sığmıyor eve .. 22 yaşından beri çalışıyorum çok şükür durumum iyi memurum
Ama kredi kartı borcu vs vs hep borç ..
hala sepetimde bişeyler var almak istiyorum kendımı zor durduruyorum ..
benim gibi olan var mı ..
gelelim bugüne ..
maalesef tüm kıyafetlerim marka , iki gardrop dolusu elbisem ayakkabım sayısız kıyafet takı .. iki sezon geçmeden veriyorum ihtiyacı olanlara buna rağmen..
sayamıyorum sığmıyor eve .. 22 yaşından beri çalışıyorum çok şükür durumum iyi memurum
Ama kredi kartı borcu vs vs hep borç ..
hala sepetimde bişeyler var almak istiyorum kendımı zor durduruyorum ..
benim gibi olan var mı ..