merhaba guzel anneler, ben oglusumla 26 haftalik oldum.
Son bir iki aydir asiri derecede temizlik delisi oldum, surekli ortaligin tozunu aliyorum,
onume gelen heryeri siliyorum.
Ben belcikada yasiyorum ve burda satilan DETTOL isimli temizlik ilacina bagimlilik yaptim artik
gece gece bile temizlik yaptigim oluyor ve bundan cok mutlu oluyorum.
ve ayrica ben bu ilaci cok kokluyorum sirf kokusunu butun gun icime cekebilmek icin
hep temizlik yapiyorum, hatta ellerimi kollarimida devamli yikiyorum.
benim korkum acaba bebegime bi zarari olabilirmi?
aranizda beni gibi olan varmi?
Hamileler camasir suyu bile kullanmamali, saclarini boyayip o kokuya maruz bile kalmamali diyor uzmanlar , siz deterjan kokluyormussunuz.
Lutfen bir uzmana basvurun en kisa surede.
Kimyasal degil, bu ilaci bilmeden yorum yazmayin lutfen! Burdaki hastanelerde kullaniliyo, kimyasal madde kesinlikle yok icinde! Vucuda ve camasira bile kullaniliyo! Arkadaslr lutfen ANLAYAN anne adaylarimiz yorum yapsin
Kimyasal degil, bu ilaci bilmeden yorum yazmayin lutfen! Burdaki hastanelerde kullaniliyo, kimyasal madde kesinlikle yok icinde! Vucuda ve camasira bile kullaniliyo! Arkadaslr lutfen ANLAYAN anne adaylarimiz yorum yapsin
acaba ictigimi nerde okudunuz veya hangi yerinizden anladiniz? Dun sirf sizin bu mesajinizdan sonra doktorumu aradim kontrolumu bekleyemedim, ve icmedikten sonra kesinlikle bi zarari yokmus! Burda doktorculuk oynama, sende bilmeden etmeden bidaha yorum yapip benim gibi olan anne adaylarin kalbini kirma!!