bagimlilik

TugbArda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
257
529
103
merhaba guzel anneler, ben oglusumla 26 haftalik oldum.
Son bir iki aydir asiri derecede temizlik delisi oldum, surekli ortaligin tozunu aliyorum,
onume gelen heryeri siliyorum.
Ben belcikada yasiyorum ve burda satilan DETTOL isimli temizlik ilacina bagimlilik yaptim artik
gece gece bile temizlik yaptigim oluyor ve bundan cok mutlu oluyorum.
ve ayrica ben bu ilaci cok kokluyorum sirf kokusunu butun gun icime cekebilmek icin
hep temizlik yapiyorum, hatta ellerimi kollarimida devamli yikiyorum.
benim korkum acaba bebegime bi zarari olabilirmi?
aranizda beni gibi olan varmi?

Doktora gitmen şart temizlik maddesi koklamak da neyin nesi üstelik hamilesin bebeğin zarar görür
Lütfen doktora git

Hamileler camasir suyu bile kullanmamali, saclarini boyayip o kokuya maruz bile kalmamali diyor uzmanlar , siz deterjan kokluyormussunuz.
Lutfen bir uzmana basvurun en kisa surede.

Bebegi bagimli mı edeceksin. Kimyasal la yıkanmak nedir ... yazık bebeğe

Bebegi bagimli mı edeceksin. Kimyasal la yıkanmak nedir ... yazık bebeğe
Kimyasal degil, bu ilaci bilmeden yorum yazmayin lutfen! Burdaki hastanelerde kullaniliyo, kimyasal madde kesinlikle yok icinde! Vucuda ve camasira bile kullaniliyo! Arkadaslr lutfen ANLAYAN anne adaylarimiz yorum yapsin

Son düzenleme:
Kimyasal degil, bu ilaci bilmeden yorum yazmayin lutfen! Burdaki hastanelerde kullaniliyo, kimyasal madde kesinlikle yok icinde! Vucuda ve camasira bile kullaniliyo! Arkadaslr lutfen ANLAYAN anne adaylarimiz yorum yapsin
icmektede bir sakınca yoktur o zaman ! anlayan arkadaş. Bazı şeyler hakkında araştırma yap ki daha fazla anla olur mu anne adayı

icmektede bir sakınca yoktur o zaman ! anlayan arkadaş. Bazı şeyler hakkında araştırma yap ki daha fazla anla olur mu anne adayı
acaba ictigimi nerde okudunuz veya hangi yerinizden anladiniz? Dun sirf sizin bu mesajinizdan sonra doktorumu aradim kontrolumu bekleyemedim, ve icmedikten sonra kesinlikle bi zarari yokmus! Burda doktorculuk oynama, sende bilmeden etmeden bidaha yorum yapip benim gibi olan anne adaylarin kalbini kirma!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…