- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 34
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Size katılmıyorum, evet vicdan azabı çeken çok ağlar ama çok ağlayan biri illa ki vicdan azabı çekiyor diye yargılanmamalı. İki sene önce çok büyük bir kayıp yaşadım ölürcesine ağladım, hala gözyaşım dinmedi ve birbirimizi zerre kadar incitmedik ömür boyu.Cenazede, en çok ağlayan, en çok vicdan azabı çekendir, derler...
Ben hepsini okumadım çünkü üslubunuz çok ukala geldi, yanlış anlamayın. Çok yargılayıcısınız, kimin ne kadar acı çektiği sadece yaşayan bilir. Siz bilemezsiniz, biz de bilemeyiz. Sizin de kaybınız var, onların da var. Daha yumuşak yaklaşmayı deneyin bence.
Gerçekten acı çeken hayata bu kadar çabuk donmez.kendisini yırtarcasına ağlayan bir dakika sonra gülüp eglenmez.istahla yemeğini yiyemez veya yedikten sonra bir tabak daha istemez.Sadece dua eder.Aglar dua eder.ben de çok agladim.ama kimse bilmez.bile de bilir.ama acı öyle olmaz.Ben konu sahibini anlıyorum. Ben babami kaybettiğimde biz sessiz bir şekilde acımızı yasayip annemi ayakta tutmaya çalışırken diger akrabalar etrafımızda bağırarak cagrarak ağlayıp kendini parçaladı resmen. Annemde ona göre çöktü, yere yığıldı orda. İnsanların acısını yargılamak tabi ki kimseye düşmez, ama orda kimin samimi acını paylaştığını ve kimin paylasmadigini gayet net görüyorsun. Ayrica o şarkı yollayıp insanların duygularını oymasini da gördük. Yıldız Tilbenin bir şarkısi var. Ne zaman çıksa kapatırım bu yüzden. Konu sahibi ukala değil, sadece ayakta kalmakta zorlanıyor ve etraftakiler yardımcı değil
Susmak hatam.konusmayi denedim çok denedim.Ama hep susturuldum.Tek hataniz susmak , karsinizdaki anneniz bile olsa susmayin , cocugum hatali oldugumda susmaz , cunku oyle ogrettim , sizde bu yasinizdan sonra ogrenin , olum herkes icin var , o zaman kimse agzini acmamali size gore , hayat boyle surmez
Kayiplariniz icin allah rahmet eglesin
Gerçekten acı çeken hayata bu kadar çabuk donmez.kendisini yırtarcasına ağlayan bir dakika sonra gülüp eglenmez.istahla yemeğini yiyemez veya yedikten sonra bir tabak daha istemez.Sadece dua eder.Aglar dua eder.ben de çok agladim.ama kimse bilmez.bile de bilir.ama acı öyle olmaz.
Destek aliyorum.yalniz yaşayan bir insanım zatenHer insan acısını farklı yaşar.bazilari donup kalır, bazıları hemen hayata sarılırlr çünkü ölümü gördüklerini unutmak isterler. Bazıları da yaştan dolayi "zamani gelmişti" diye gecip gidiyorlar. Siz çok kayiplar vermişsiniz buda sizi yıpratmis. Belki psikolojik destek alsanız bir süre m size iyi gelir. Öte yandan sizi yalnız doktora göndermemeleri şaşırtıcı. Sebebi ne?
Ama bana sönmüyor bu davranışları sadece gergin olduğum zamanlarda tepkisiz kalıyorum.Destek aliyorum.yalniz yaşayan bir insanım zaten
Ama çocukluğumda beri otomatik bir davranış olmus ailemin davranislari.artik bilinçli yapılmıyor . Büyük çocuk olduğum için kontrol altında robot gibi yetiştim.Doktora araçla gitmem gerekiyordu.o da dayımda vardı.ama annem dayimi tembihledi.ben de sinirlendim zaten ama söylediğim gibi otomatik davranis.Annem ailesine çekmiş ve ben annemin ailesini sevemiyorum malesefff ..cocuklari çok kötü yetistiriyorlar..kendilerine saygıları olmayan,otoriteden korkan,mutsuz ve ozguvensiz yetistiriyorlar.hic de akillanmiyorlar..
Destek aliyorum.yalniz yaşayan bir insanım zaten
Ama çocukluğumda beri otomatik bir davranış olmus ailemin davranislari.artik bilinçli yapılmıyor . Büyük çocuk olduğum için kontrol altında robot gibi yetiştim.Doktora araçla gitmem gerekiyordu.o da dayımda vardı.ama annem dayimi tembihledi.ben de sinirlendim zaten ama söylediğim gibi otomatik davranis.Annem ailesine çekmiş ve ben annemin ailesini sevemiyorum malesefff ..cocuklari çok kötü yetistiriyorlar..kendilerine saygıları olmayan,otoriteden korkan,mutsuz ve ozguvensiz yetistiriyorlar.hic de akillanmiyorlar..
Biz de yenge iyiydi de dayı kötüydüAyyy aynı bizim dayılar ve karıları gibiler rahmetli ananem hem görmüyordu hemde yürüyemiyordu son zamanlarında 1 bardak su istediği diye kadına dayım karısı ve çocukları bağırmıştı biz bunu duyduk hemen babam ananemi bize getirdi kadıncağızı oğulları cok ağlattı ananem oluncede sanki cok sever gibi halen ağlamalar halen ağlar vahlar samimiyetsizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?