- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
Esim bu huyundan vazgecmedi. Aksam sakince bir sey soyledim birden bagirip tersleyerek cevap verdi bana. Ona gore sesini yükseltme bana göre bağırmak ve ben buna katlanamiyorum. Kirilganim ama artik kirginligim yerini ofkeye sinire bırakıyor. Suratim düştü sonra gelip ne zamana kadar surat ascaksin dedi. Sabrimi cok zorluyosun bu konuda kendine çekidüzen ver bak dedim. Nolur vermezsem diye sordu. Ben sana bagirmadim sadece sesim yukseldi anca tehdit ediyorsun dedi. Özür diledi. Ama o kadar önemsiz ki özrü çünkü biz bu konudan defalarca tartıştık. Kavga uzadi naparsan yap ben bagirmadim diyorum sen bagirdin diyorsun dedi. Ben normal ses tonunu da biliyorum bagirdigina eminim. Tamam madem benim kirilmami onemsemiyosun bundan sonra herkes istedigi gibi davransin dedim. Istemedigi is vardı ona basvurmayi düşünüyorum yemege falan da dokunmak istemiyorum ama oruc tutuyor nasil olacak? Cocuk gibi küsme konus diyenleriniz olacak kac kere konuştum psikoloğa git dedim ama yok vazgeçmiyor bu huyundan ..