Bağırsak parlaklığı

Kubra2393

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2020
58
18
3
Mrb kızlar bir konuda bilgisi olanlardan yardımcı olmarını istiyorm.. 23 haftalık hamileyim ve ayrıntılı ultrasonda bebegimin bağırsaklarında parlaklarik görüldü ama başka hicbir bulgu bulunamadi bu durum dawn sendromunu tetikleyebilir dendi.2 ve üçlü taramalarımi yapmdm yüzde 80 90 temiz çıkar dedi doktor ama icime şüphe düştü. Bu durmu yaşayan var mı acaba ?

Cok kisi duydum ilerleyen zamanlarda parlakligin gectigi.👍 Bunlar tek basina degerlendirilmez zaten . Klinik bulgulari ile birlikte değerlendirilir.genelde ilk 12. Haftalarda yapılır ayrıntılı ultrason. Kol bacak ölçümleri, ense kalınlığı vs..gibi. içiniz rahat etsin istiyorsanız kan testi(fetal dna) ya da amniyosentez önermiş olabilir doktorunuz.

Cok kisi duydum ilerleyen zamanlarda parlakligin gectigi.👍 Bunlar tek basina degerlendirilmez zaten . Klinik bulgulari ile birlikte değerlendirilir.genelde ilk 12. Haftalarda yapılır ayrıntılı ultrason. Kol bacak ölçümleri, ense kalınlığı vs..gibi. içiniz rahat etsin istiyorsanız kan testi(fetal dna) ya da amniyosentez önermiş olabilir doktorunuz.
Yani 23. Haftada ayrıntılı yaptm ve bu dendi. Ama.ense burun kemiği vs normal cıktı hepsi. Bebek kan yutmuş olablr dedi ama kanamam olmadı hiç içten oldu ise bilemem tabi🤷‍♀️ icinz rahat etsin isterseniz karindan sıvı alip bakılabilir dendi ama o da zararli diye duydm ve yaptırmak istemedim😔

Back
X