Bagisiklik sistemi dusuklugu(immonglobulin

aseljikkk

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2018
130
45
18
33
Merhaba sevgili uyeler benim soyle bir sorum olacak.

Kizimin yapilan tahlillerinde bagisklik ile alakali temel bir degeri dusuk cikti immonglobulin buyuk ihtimalle ismini bile dogru telaffuz edemiyorum ilk kez duyuyorum en kucuk hastaligi bile cok agir geciriyor en kisa ornek grip oldu kalp kasi iltahabi gecerdi size Sormak istedigim bir sey var .
Lutfen bilenler yazsin tedavisi nasil oluyor doktor sadece marmara universtesi alerji immonolji bolumu bakiyor diger hastanelerdeki ayni bolumler bakmiyor orayw gideceksin dedi lanet hastaneye hic bir sekilde randevu bulamiyorum .

Bu malum koronavirus var hastaneye de gitmek istemiyorum soyle bir detayda var risk grubundakiler daha agir geciriyor goturup erken den tedaviyemi baslasam yoksa koronavirus bitsin de sonrami gideyim cok sordum ama kafam corba gibi.oldu simdiden tesekkurler

.

Koronanin ne zaman bitecegi belli degil ki. Kendimi yerine koydum da sanırım simdi götürmeyi tercih ederdim. Vakalar kaca cikar, durumlar ne olur bilmedigimiz icin. Bazi hastanelerde sabah gittiginizde randevu alabiliyorsunuz.

Cok gecmis olsun. Maskeyi dezenfektani ihmal etmeyin. Hatta bere ve eldiven de takin.

Malesef o bolumde erken gidip bakma durumu olmuyor ozel bir bolum zaten cok sagolun fikirleriniz icin dezenfektan maske vs 1 aydir canatada gezdiriyoruz malumunuz virus...

Herhangi bir üniversite veya özelde çocuk immünolojisi bölümüne randevu alacaksınız. Cerrahpaşa ve Çapa, Acıbadem, Memorial, Koç Üniversitesi, Bezmi alem, Göztepe eğitim Araştırma hastanesi, Yeditepe. üniversitesi vs gib yerlerde var.

Siz gittiğinizde size detaylı tetkik yaparlar ve tiplendirmesine göre tanı konulur. Geçmiş olsun. Bir sürü çeşidi var, doktorunuza da sorabilirsiniz, çok ciddi olanları zaten ilk bir yılda çok farklı geçiyor, sizin apar topar hastaneye yatırılıp sevk ediliyor, aciliyetine sizden şüphelenen doktor daha doğru karar verir.

Malesef o bolumde erken gidip bakma durumu olmuyor ozel bir bolum zaten cok sagolun fikirleriniz icin dezenfektan maske vs 1 aydir canatada gezdiriyoruz malumunuz virus...
Ben bile kapsonlu ve maskeyle alışverişe gittim bugun. Bana cikmaz demiyorum, çıksa da bulaştırmayayim kimseye.182 ile almiyorsunuz sanırım. Bölümun sekreteriyle konuşup şansınızı her gün deneyin. Malum iptal edenler de olabilir.

Üniversite hastanelerinde her bölümde profesörlere ücretli muayene olabilirsiniz. 150-200 lira arası değişir muayene ücretleri. Bir kez gitmeniz yeterli. Sonrasında zaten bölümün hastası olursunuz size randevu verirler.

Çok geçmiş olsun öncelikle. Sabah 6 gibi sanırım sistem yeni açılmış oluyordu. Her şeyi hazırlayıp tc şifre o saatte hemen giriş yapın belki bulursunuz o şekilde. Şimdiden alın randevuyu zaten hemen haftaya falan randevu alınabilecek bir bölüm değil ne yazık ki. Umarım bulursunuz. Bir de sık sık kontrol edin bazen iptaller oluyor hiç ummadığınız bir anda bulabiliyorsunuz. Rabbim şifa versin.

Cok sagolun tsk ederim.Dedigim gibi bunu gastroentoroloji uzmani fark etti tahlillerde Umraniye Egitim arastirma hastanesinde oradada alerji im.bolumu vardi bu bahsetigi hastaligin tedavisi olan tek hastane Marmara ünis mis o baska yerde yapilmiyormus mecburuz oaraya anlayacaginiz...

Düzenli propolis(suda seyreltilmiş) ,avokado ve ceviz tüketmesini sağlayın.ne yapıp edip yedirin.kardeşimin kızınada aynı tehsiş konmuştu.beslenme ile ilgili ilk sıraya bunlar koyuldu.
Gercektenmi tedavi olarak bir seyler yapildimi peki beslenme disinda yazarsaniz sevinirim ve nasl fark edildi

Hastaneye gidip doktorlarla konuşun. Bazen elden randevu veriyorlar. Hastanın durumu acilse. Elinizde tanıya dair rapor var mı? Yoksa doktor şüphe mi ediyor?

Hastaneye gidip doktorlarla konuşun. Bazen elden randevu veriyorlar. Hastanın durumu acilse. Elinizde tanıya dair rapor var mı? Yoksa doktor şüphe mi ediyor?
Tahlillerde cikti randevusuz bakmiyoruz d
200 tl se hic onemli degil fakat 700 tl dern bahsediliyor ki onuda umursamiyorum alyans imi satar yinede giderim ama hangi doktor a gidecegimi bile bilmiyorum sadece bolum adi verildi o yuzdende bilenlerden soruyorum...

Yok 16:00 aciliyor sistem mhrs den aliyorum 182 zaten alamiyor kimse kolay kolay sansa yarin takip suremizde doluyor yesil alandan girilmedikcede muayane randevu vs yapilmiyor.

Allahim sen yol goster gotursem virus tehlikesi goturmesemde virus tehlikesi

Üniversite hastanelerine mhrs’den randevu alamazsınız ki.

0216 625 4545 marmara üniversitesi hastanesi iletişim numarası. Arayın bölümüm numarasını ve muayene ücretini sorun.

Tahlillerinde cikti randevusuz bakan yok
Bizde o hastanede tedavi görüyoruz. Tahlilleri gösterin ya randevu verirler diye düşünüyorum. Doktorlar la görüşup tarih aldığımız olmuştu ama kendi doktorumuz yollanisti.Başka hastaneden sevk edildik tarih alamıyoruz derseniz bı ihtimal ilgilenirler.

Merhabalar, ben immun yetmezliği hastasıyım. Cocukluğumda teshis koymakta zorlandılar. Hastanelerin acil bölümlerinde cok vakit gecirdim, neyse ki sizinki cabuk farkedilmiş. Öncelikle eğitim ve arastırma hastanesine gitmenizi öneriyorum illa ki Marmara Üni olmasına gerek yok. Koç üniversitesinde Cansın hoca vardı ama hem muayene ücretleri fazla hem de testlere çok ücret vermeniz gerekebilir. Maddi durumumuz oldukca ii ve istanbulda yasıyorsanız Bi düşünün derim. Onun dısında çocuk alerji bölümleri var yukarıda söylemiş zaten bir arkadasımız profa muayene alıcaksınız artık o takip edicek. Ben yetişkin oldugum dönemde aşı tedavisi de oldum. 3 yıl ara vermeden. (yedikule göğüs hast. Ama cocuk var mı bilemiyorum) Cocuğunuzun hastalığını az cok anladım ben zaten bazı değerleri farklı cıktıgı için hemen anlasılmıs (Bu da bir sans) Sizin su sürecte yapacagınız seyler hekim kontrolünde bagısıklık sistemi güclendiricilere baslamanız lazım. (Propolis, polen, arı sütü ben ve ailem faydasını gördük) ev yogurdu ve kefiri zaten düzenli yapıcaksınız. Ben ekmeğimi bile kendim yapıyorum cogu zaman. (ekşi maya elbette) gerisi saglıklı beslenme aslında.Şimdiden gecmiş olsun, korkmayın ama ihmal de etmeyin. Artık herseyin Bi caresi var.

Ayni bolumdemi tedavi oluyorsunuz siz doktorunuz kim acaba en azindan arastirip ona ulasmaya calisirim ucretli bile olsa muayene ettirdim

5 tip immunglobulin var. hangisi düşük? ve hangi oranda düşük. ve cocugunuz kac yasinda. kan verirken grip nezle gibi bir durumu var miydi? bunlar önemli.

5 tip immunglobulin var. hangisi düşük? ve hangi oranda düşük. ve cocugunuz kac yasinda. kan verirken grip nezle gibi bir durumu var miydi? bunlar önemli.
Benimde kizim 1 bucuk yasinda ivig tedavisi yapilsin istendi ve 2 doktor ayri konustu cok kararsizim bende siz bu konuda bilgilisiniz yardimci olurmusunuz bana lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…