Malesef o bolumde erken gidip bakma durumu olmuyor ozel bir bolum zaten cok sagolun fikirleriniz icin dezenfektan maske vs 1 aydir canatada gezdiriyoruz malumunuz virus...Koronanin ne zaman bitecegi belli degil ki. Kendimi yerine koydum da sanırım simdi götürmeyi tercih ederdim. Vakalar kaca cikar, durumlar ne olur bilmedigimiz icin. Bazi hastanelerde sabah gittiginizde randevu alabiliyorsunuz.
Cok gecmis olsun. Maskeyi dezenfektani ihmal etmeyin. Hatta bere ve eldiven de takin.
Ben bile kapsonlu ve maskeyle alışverişe gittim bugun. Bana cikmaz demiyorum, çıksa da bulaştırmayayim kimseye.182 ile almiyorsunuz sanırım. Bölümun sekreteriyle konuşup şansınızı her gün deneyin. Malum iptal edenler de olabilir.Malesef o bolumde erken gidip bakma durumu olmuyor ozel bir bolum zaten cok sagolun fikirleriniz icin dezenfektan maske vs 1 aydir canatada gezdiriyoruz malumunuz virus...
Malesef o bolumde erken gidip bakma durumu olmuyor ozel bir bolum zaten cok sagolun fikirleriniz icin dezenfektan maske vs 1 aydir canatada gezdiriyoruz malumunuz virus...
Cok sagolun tsk ederim.Dedigim gibi bunu gastroentoroloji uzmani fark etti tahlillerde Umraniye Egitim arastirma hastanesinde oradada alerji im.bolumu vardi bu bahsetigi hastaligin tedavisi olan tek hastane Marmara ünis mis o baska yerde yapilmiyormus mecburuz oaraya anlayacaginiz...Herhangi bir üniversite veya özelde çocuk immünolojisi bölümüne randevu alacaksınız. Cerrahpaşa ve Çapa, Acıbadem, Memorial, Koç Üniversitesi, Bezmi alem, Göztepe eğitim Araştırma hastanesi, Yeditepe. üniversitesi vs gib yerlerde var.
Siz gittiğinizde size detaylı tetkik yaparlar ve tiplendirmesine göre tanı konulur. Geçmiş olsun. Bir sürü çeşidi var, doktorunuza da sorabilirsiniz, çok ciddi olanları zaten ilk bir yılda çok farklı geçiyor, sizin apar topar hastaneye yatırılıp sevk ediliyor, aciliyetine sizden şüphelenen doktor daha doğru karar verir.
Gercektenmi tedavi olarak bir seyler yapildimi peki beslenme disinda yazarsaniz sevinirim ve nasl fark edildiDüzenli propolis(suda seyreltilmiş) ,avokado ve ceviz tüketmesini sağlayın.ne yapıp edip yedirin.kardeşimin kızınada aynı tehsiş konmuştu.beslenme ile ilgili ilk sıraya bunlar koyuldu.
Tahlillerde cikti randevusuz bakmiyoruz dHastaneye gidip doktorlarla konuşun. Bazen elden randevu veriyorlar. Hastanın durumu acilse. Elinizde tanıya dair rapor var mı? Yoksa doktor şüphe mi ediyor?
200 tl se hic onemli degil fakat 700 tl dern bahsediliyor ki onuda umursamiyorum alyans imi satar yinede giderim ama hangi doktor a gidecegimi bile bilmiyorum sadece bolum adi verildi o yuzdende bilenlerden soruyorum...Üniversite hastanelerinde her bölümde profesörlere ücretli muayene olabilirsiniz. 150-200 lira arası değişir muayene ücretleri. Bir kez gitmeniz yeterli. Sonrasında zaten bölümün hastası olursunuz size randevu verirler.
Tahlillerinde cikti randevusuz bakan yokHastaneye gidip doktorlarla konuşun. Bazen elden randevu veriyorlar. Hastanın durumu acilse. Elinizde tanıya dair rapor var mı? Yoksa doktor şüphe mi ediyor?
Tahlillerde cikti randevusuz bakmiyoruz d
200 tl se hic onemli degil fakat 700 tl dern bahsediliyor ki onuda umursamiyorum alyans imi satar yinede giderim ama hangi doktor a gidecegimi bile bilmiyorum sadece bolum adi verildi o yuzdende bilenlerden soruyorum...
Bizde o hastanede tedavi görüyoruz. Tahlilleri gösterin ya randevu verirler diye düşünüyorum. Doktorlar la görüşup tarih aldığımız olmuştu ama kendi doktorumuz yollanisti.Başka hastaneden sevk edildik tarih alamıyoruz derseniz bı ihtimal ilgilenirler.Tahlillerinde cikti randevusuz bakan yok
Ayni bolumdemi tedavi oluyorsunuz siz doktorunuz kim acaba en azindan arastirip ona ulasmaya calisirim ucretli bile olsa muayene ettirdimBizde o hastanede tedavi görüyoruz. Tahlilleri gösterin ya randevu verirler diye düşünüyorum. Doktorlar la görüşup tarih aldığımız olmuştu ama kendi doktorumuz yollanisti.Başka hastaneden sevk edildik tarih alamıyoruz derseniz bı ihtimal ilgilenirler.
Benimde kizim 1 bucuk yasinda ivig tedavisi yapilsin istendi ve 2 doktor ayri konustu cok kararsizim bende siz bu konuda bilgilisiniz yardimci olurmusunuz bana lutfen5 tip immunglobulin var. hangisi düşük? ve hangi oranda düşük. ve cocugunuz kac yasinda. kan verirken grip nezle gibi bir durumu var miydi? bunlar önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?