bağışıklık sistemi güçlendirici serum Ya ben size birşey söylemek için sayfaya girmiştim kendi dertlerimden anlatım çıktım.Dün işyerinden bir arkadaşımı UMUT ta götürdüm.Kendisinin başka bir merkezde 2 tane denemesi var .Ne zamandır banabirlikte gidelim tedaviye başlamakistiyorum demişti benimde kontrol günüm olduğu için randevu alıp gittik.Dr.Süleyman beyle randevusu vardı.Uzun bir süredir bazı hastalara bağışıklık siistemi düzenleyici serum takıyorlarmış.Özelikle deneme sayısı 3-4 olan hastalara çok olumlu sonuçlar almışlar.Artık bütün hastalara rutin yapacaklarmış.Ne işe yaradığını sordum ben tabii ki .Ana rahminin embriyoyu yabancı bir cisim olarak algılamaması için bağışıklı sitemini düzenliyormuş.Herhangi bir ücret almayacaklarmış ki herhasta yararlansın diye.Ocak ayında rutin olarak başlayacaklarmış. Arkadaşım çok etkilendi merkezden ve süleyman beyden ne kadar kendinden emin konuşuyor ve rahatlatıyor insanı .Umuttun tabii en önemli özelliği para kaynaklı olmadıkları için insan sonsuz güveniyor. Kızlar sizi bilgilendireyim dedim.İnşallah faydam olmuştur.Detayları Umutta konuşursunuz zaten.
Son düzenleme: